Sindi konačno o sestri Neveni koja je nedavno završila u „Lazi": Pevačica od jednog ne odustaje!

20.10.2021

08:15

0

Autor: M. Gudžulić

O porodičnoj drami do sada ni reči nije rekla, a ovom prilikom je, između ostalog, istakla i kako je sve odjeknulo poput bombe jer se isprva pričalo da je ona u pitanju

Sindi konačno o sestri Neveni koja je nedavno završila u „Lazi": Pevačica od jednog ne odustaje!
Ivana Stamenkovi Sindi Printscreen ,,Amidži šou" - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Vest da je Nevena Adžemović završila u bolnici „Dr Laza Lazarević" pošto je doživela nervno rastrojstvo zabrinula je brojne fanove nekadašnjih „Modelsica". Isprva, inače, pričalo se kako je u stvari Ivana Stamenković Sindi u pitanju, njena sestra, što je javnost jednako dramatično prihvatila. Tokom gostovanja u „Amidži šouu", međutim, Sindi je naglasila da ostaje pri odluci da stanje njene sestre neće komentarisati. Ipak, otkrila je da se sada dobro oseća.

- Ne želim ništa da komentarišem o tome, jer ona već godinama nije u javnom životu. Preko osam godina vodi povučen i normalan život i ne želi da se to komentariše. To je izazvalo veliku pažnju javnosti jer se pričalo da sam ja u pitanju - počela je ona, pa otkrila šta kaže kada je pitaju za Nevenu.

Sindi Printscreen ,,Amidži šou"
 

- Ja ću poštovati njenu privatnost. Sve je okej. Sada su me pitali novinari kako je Nevena, ja sam rekla: „Nevena je super" - zaključila je Sindi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike