Nije ljubav kad vas čovek maltretira, kinji i tuče! Oštra lekcija Nede Ukraden za sve žene

04.11.2021

22:38

0

Pevačica naglašava koliko je važno verovati u sebe, te da treba gotovo bežati od loših odnosa

Nije ljubav kad vas čovek maltretira, kinji i tuče! Oštra lekcija Nede Ukraden za sve žene
Copyright Neda Ukraden ATAImages/Antonio Ahel

Neda Ukraden važi za ženu koja pleni optimizmom, smirenošću, a govoreći o tome šta je njena tajna - nije propustila priliku i da pošalje moćnu poruku svim ženama, sa željom da ih motiviše i ohrabri da pre svega veruju u sebe, a onda i prekinu loše odnose, koji se danas-sutra svakako mogu odraziti i na njihovo zdravlje.

- Žene ni slučajno ne treba da se opterećuju godinama, ako su pametne i ako vode računa pre svega o zdravlju, a treba da vode računa da bi bile dobre i sebi i drugima. I da drže do sebe, do svog dostojanstva - priča ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

- Pazite, ako vam neko tokom celog života oduzima to dostojanstvo, kinji vas, omalovažava, vi ćete svakako vremenom uvenuti i prestati da verujete u sebe i razboleti se. Zato, bežite iz loših veza, nikako to nije ljubav kad je čovek ljubomoran, kad vas maltretira, kinji i tuče - istakla je Neda u emisiji, piše „Grand onlajn", ali se nije tu i zaustavila.

Tek sam tad počela da živim carski!

- Verujte, ja sam tek nakon 50, da ne kažem 60. počela da živim carski. Dovela sam sve što se tiče karijere, kuće, porodice negde na svoje mesto i 'ajmo, Nedo, živnuti i baviti se sobom! - zaključila je ona u pozitivnom tonu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike