Neda Ukraden bila je poželjna među jugoslovenskim političarima: Nije mi se udvarao samo Slobodan Milošević!

19.05.2021

07:48 >> 07:49

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica progovorila iskreno o škakljivim temama

Neda Ukraden bila je poželjna među jugoslovenskim političarima: Nije mi se udvarao samo Slobodan Milošević!
Copyright A.A./ATAImages

Pevačica Neda Ukraden bila je potpuno iskrena prošle noći prilikom gostovanja u emisiji “Ami Dži šou”, pa je tako otvoreno voditelju Ognjenu Amdžiću odgovorila na pitanje – koji naši političari su joj se svojevremeno udvarali?

– Nema koji se nije udvarao. Nije mi se udvarao Slobodan Milošević, njega ne poznajem. Udvarali su mi se pijani idioti samo – zaključila je pevačica.

– Ma, nema ko mi se nije udvarao, svi! Samo ova nova garda mi se nije udvarala, ali zato jugoslovenski, pa to je strašno – dodaje Neda.

Neda je nedavno šokirala rekavši da je odbila da se uda za imućnog čoveka iz Australije sa kim je bila u ljubavi, samo jer je pokušao da je spreči u nameri da sebi kupi majicu. Neda je sada ispričala podrobnije do čega je tada zapravo došlo.

Printscreen TvPink

– To je inače bila jedna vrlo ozbiljna veza, otišli smo da upoznamo porodice. To je bio Dan zaljubljenih. Bio je jako bogat čovek u Sidneju, ima čak i svoj vrt i svoju ulicu, a 14. februara, čovek ni ružu da donese. Onda sam ja otišla da kupujem tako bezveze, neke sitnice, a on me pita ”Zašto kupuješ tu majicu, pa imaš već majicu?”, i tu je bio naš kraj. Bogatstvo je samoj sebi priuštiti stvari o kojima sam sanjala. Ostalo je naravno i za moje potomke. Punim dvorane godinama pevam, putujem, valjda mogu da kupim i neku majicu – priča Ukradenova.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike