Raša kao dečkić: Muž Goce Tržan promenio imidž, pa se pohvalio ženinim umećem (FOTO)

01.10.2021

16:49

1

Bubnjar je rešio da napravi promenu u izgledu, a izgleda da se pevačici to dopada

Raša kao dečkić: Muž Goce Tržan promenio imidž, pa se pohvalio ženinim umećem (FOTO)
Goca Tržan i Raša Novaković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković nedavno su proslavili 10 godina otkako su zajedno, a tokom leta njih dvoje su rešili da se ponovo venčaju. Naime, oni su imali građansko venčanje 2015. godine, ali su želeli da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav i pred Bogom. Ovim su samo dokazali koliko je velika njihova ljubav i da su spremni da kroz sve prođu zajedno. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan, Raša Novaković

Goca i Raša važe za jedan od najatraktivnijih parova na javnoj sceni, a pevačicin muž ne zaostaje za svojom dragom kada su promene imidža u pitanju. Goca je tokom svoje karijere mnogo puta izgledala drugačije i oduševljavala javnost, a kada su videli Rašinu poslednju objavu na nalogu na Instagramu, mnogi su bili iznenađeni. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Raša Novaković

On je, naime, rešio da malo pusti kosu, pa sada izgleda kao pravi dečačić. Pored toga, normalno, nije mogao da odoli a da ne pohvali svoju suprugu i njeno umeće u kuhinji.

- Žena napravila pitu, ja se samo slikam pored - napisao je Raša uz objavu na kojoj drži i čašu vina, na šta je Goca odmah reagovala:

- Manje vina, manje vina - napisala je pevačica uz emotikone smeha.

 

 

Nema sumnje da njima smeha i ljubavi ne manjka, a da li će Raša možda nastaviti da pušta kosu ili će se vratiti na staro pokazaće vreme.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike