Deset najboljih godina u mom životu: Goca Tržan slavi važan datum, posvetila Raši emotivnu poruku

12.08.2021

08:30 >> 08:25

0

Kraj njega je popularna pevačica pronašla sreću kakvu je uvek želela

Deset najboljih godina u mom životu: Goca Tržan slavi važan datum, posvetila Raši emotivnu poruku
Copyright Goca Tržan i Raša Novaković ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković danas proslavljaju deset godina otkako su zajedno. Ovim povodom je pevačica objavila na svom nalogu na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku koju je posvetila upravo Raši.

– I tako, prošlo je deset godina od kako sam dala sebi šansu da budem voljena i srećna. Deset najboljih i najsrećnijih godina u mom odraslom životu. Samo se uz tebe osećam slobodno. Volim te zauvek – napisala je Goca, a ispod su se nizale čestitke koje je dobila od koleginice Tijane Dapčević, glumica Danice Maksimović i Ivane Mihić, spisateljice Jelene Bačić Alimpić i drugih.

Podsetimo, pre manje od mesec dana svi su bili iznenađeni kada su videli da su Goca i Raša rešili da se ponovo venčaju. Naime, kao što je poznato, njih dvoje su već imali građansko venčanje 2015. godine, ali su ovog puta rešili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav u crkvi.

Oni su se venčali u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice, gde su okupili petnaestak ljudi iz njihovog najbližeg okruženja, a nakon ceremonije su se uputili u jedan restoran. Zanimljivo je da se Goca umesto klasične venčanice odlučila za belo odelo, dok je na glavi nosila šeširić sa mrežicom koja je padala preko lica.

– Život udvoje nije samo život dvoje ljudi, mi smo kombinacija naših porodica, prijatelja, poznanika i dece. Oni svi nas čine celima. Zato vam svima hvala na ljubavi, na podršci i na razumevanju. Volimo vas sve – napisala je Goca uz fotografije sa proslave.

Inače, Goca je starija od Raše 14 godina, ali im ta razlika nikada nije smetala. Ona je neretko isticala da ponekad deluje kao da je ona ta koja je mlađa, a ne on, kada su u pitanju pojedini stavovi, razmišljanja i odluke koje donose. Pevačica iz prvog braka ima ćerku Lenu, koju je Raša prihvatio kao svoju, te zajedno učestvuju u njenom vaspitanju.

PROČITAJTE JOŠ

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike