Goca Tržan otvoreno o emotivnom životu: Ja sam na ludom kamenju već godinama!

30.07.2021

18:43 >> 18:44

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica se nedavno venčala i u crkvi, a za nju, savršeni brak je samo onaj u kom partneri jedno drugo prihvataju onakve kakvi su

Goca Tržan otvoreno o emotivnom životu: Ja sam na ludom kamenju već godinama!
Goca Tržan ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Goca Tržan nedavno se venčala u crkvi, šest godina otkako je pred narodom već izgovorila sudbonosno „da” Raši Novakoviću. Tim povodom, u razgovoru s medijima otkrila je svoj recept za savršen brak, pa istakla kako je suština u tome „da ljude zavolimo onakve kakvi su”.

– Ja sam na ludom kamenju već godinama. Samo nemojte one floskule: „Zaklela se na večnu ljubav pred Bogom”, „Treća bračna noć…” Pa, svakako nisam izgubila nevinost, ako te to zanima – počela je u poznatom stilu za „Premijeru” pevačica, a onda nastavila:

Pročitajte još:

– Savršeni brak je onaj u kome imaš partnera kog prihvataš onakvog kakav jeste i koji tebe prihvata onakvu kakva jesi i u tome uživa. Ne postoji ništa savršeno na ovom svetu. Niko od nas nije savršen, ali to i jeste suština… Moj „savršeni” brak i, svi mislimo da smo savršeni i da smo uvek u pravu. To i jeste suština života, da zavolimo ljude onakve kakvi su – kaže Tržanova.

S druge strane, njena naslednica Lena, koju je dobila u prvom braku, svoje roditelje od malena gleda na ekranima, ali u retkim prilikama se i sama odluči na ovakav vid eksponiranja.

– Trudimo se da Lenu snimamo samo onda kada ona želi da se snima i samo na teme na koje ona želi da se snima. Kada snimamo ona često nije tu, jer ne voli kamere, ne želi da bude javna ličnost – zaključila je pevačica.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti