Nije crkva kiosk! Tržanova o drugom venčanju pred Bogom i drami s bivšim: Taj čovek neka mi se skine!

23.07.2021

17:51 >> 18:13

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica je objasnila kroz šta je sve prvo morala da prođe, a onda i oštro odgovorila na Ivanove tvrdnje

Nije crkva kiosk! Tržanova o drugom venčanju pred Bogom i drami s bivšim: Taj čovek neka mi se skine!
Copyright Goca Tržan Printscreen ,,Balkanskom ulicom"

Izjava Ivana Marinkovića da „ne zna kako se Goca udala u crkvi, kad njih dvoje još nisu crkveno razvedeni”, Tržanovu je prilično uznemirila. Pevačica mu je zato oštro odgovorila u razgovoru za medije, objasnivši uz to kroz šta je sve prvo morala da prođe da bi ponovo izgovorila sudbonosno „da” pred Bogom.

– Ne, ja sam lagala i sveštenika i patrijarha i sve u crkvi! Naravno da sam razvedena u crkvi. Prošla sam posebnu proceduru kako bih se razvela i to je završena priča. Trajalo je neko vreme, ali sam se razvela. Ne znam šta ko priča, ja sam ispoštovala proceduru koju je crkva od mene tražila, sve mejlove sam poslala i dobila razvod – u dahu je rekla Goca, pa se osvrnula na izjave Marinkovića i o tome da je možda slagala crkvu da se razvela od njega.

Pročitajte još:

– Prvo ja to ne bih uradila zbog sebe, nikada. Drugo, crkva je ozbiljna institucija gde postoje crkveni zapisi, crkvene knjige u kojima se vodi evidencija. Nije to prepisvačka škola Ćirilo i Metodije, pa da može tek tako neko da uđe i slaže. Postoji procedura koja mora da se ispoštuje. Prvo moram da budem razvedena građanski i taj dokument podnosim crkvi – istakla je Tržanova, pa otkrila za šta je još morala da traži dozvolu.

– I ne samo za crkveni razvod, prošli smo posebnu proceduru, jer sam ja od Radomira starija 15 godina, pa smo morali i za to da dobijemo blagoslov crkve. Dakle, nek mi se taj čovek više skine. Koga više boli uvo? Ja sa njim nemam ništa, nemam nikakvu emociju prema njemu i pitam se dokle ćete me više povezivati s njim? Mi smo sada dva sveta, on je rijaliti učesnik, ja imam svoju karijeru i svoj život, nema potrebe da na bilo koji način budemo povezani – planula je pevačica.

Šokantnim detaljima, međutim, tu nije bio kraj.

– Crkva ne radi na poverenje, morali smo ozbiljnu papirologuiju da obavimo i proceduru. To nije kiosk. Osim toga, za Ivanovu informaciju, mi nismo ni bili zavedeni u crkvene knjige kao venčani. Evo i to da znate, pop je verovatno bolje video tada od nas, tako da mi crkveno nismo ni bili venčani. Ne znam kako, slučajno nas nisu upisali. Ipak, ja sam ispoštovala celokupnu proceduru kao da jesmo i priložila svu papirologiju kako bih bila čista pored sobom i pred ljudima koje volim – naglasila je.

Goca Tržan i Raša Novaković Printscreen Instagram / GocaTržan

– Njegove izjave su više bizarne, sada ga obavestite da je razveden i u crkvi i da ukoliko želi može i on da se venča. Ja mu od srca želim to. A ako ga nešto u vezi toga zanima neka pozove crkvu pa neka se raspita. Mene više ne zovite da komentarišem bilo koju Ivanovu izjavu u vezi bilo čega – zaključila je u razgovoru za „Alo” Tržanova.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti