Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj! Goca Tržan, iza zatvorenih vrata: Stvarno tako živimo!

17.09.2021

15:50 >> 15:52

0

Pevačica otkriva zašto ćerki često mora da objašnjava kako nije sramota biti deo porodice i na televiziji

Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj! Goca Tržan, iza zatvorenih vrata: Stvarno tako živimo!
Copyright Goca Tržan i Raša Novaković ,,Kec na jedanaest" printscreen

Gocu Tržan, osim kao pevačicu, javnost dobro zna i zbog emisije „Moj savršeni brak”. Zajedno sa svojim suprugom Rašom Novakovićem, fanovima je tako pružila uvid u svoju svakodnevicu, međutim, kada je njena ćerka u pitanju – ne ide sve baš glatko.

Ona, naime, ne želi baš često da učestvuje.

Pročitajte još:

– Najteže nam je s Lenom da izađemo na kraj. Ona je tinejdžerka, pa često moramo da joj objašnjavamo da nije sramota biti deo naše porodice i nije sramota biti na televiziji. Ali to uvek rešimo tako što ona izabere kada želi da se pojavi u emisiji – ispričala je Goca u „Kec na jedanaest”, gde je, inače, otpevala i neke od njenih najlepših balada pa je na pitanje voditeljke da li ima omiljenu, odgovorila:

– Dešavalo mi se da u razgovoru s ljudima koji vole moje pesme čujem rečenicu: „Mnogo nas nerviraš, mnogo tužno pevaš.” Ima dosta pesama koje stoje u onim delovima mene koje ne vidite ispred kamere. U različitim fazama života pronalazila sam se u različitim pesmama. Tako sam, na primer, u periodu od 2000. do 2005. najviše volela pesme „U niskom letu“ i „Po mome srcu hodaj“, nakon tog perioda „Haljinu“, onda „Voleo si skota“ i „Gluve usne“… Sada mi je omiljena moja nova pesma koju ćete tek čuti zato što je s*ksi, a nije vulgarna. Ja sam sada u godinama kada ne smem da budem vulgarna i kada smem da pevam o situacijama koje su mi se dešavale u životu – objasnila je.

Goca Tržan i Raša Novaković ,,Kec na jedanaest” printscreen

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike