Mima Karadžić o poljupcu sa Žarkom Lauševićem: Ljubili smo se sedam minuta, tad je bio mlađi

31.03.2021

20:50 >> 20:48

0

Glumac je priznao da je tokom svoje dugogodišnje karijere snimao gej scenu sa kolegom i prijateljem koga ceni i poštuje

Mima Karadžić o poljupcu sa Žarkom Lauševićem: Ljubili smo se sedam minuta, tad je bio mlađi
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Miljenik žena, večiti neženja i veliki glumački bard, sve su to titule koje se mogu pripisati Milutinu Mimi Karadžiću koji je svojim ulogama postavio velike standarde na glumačkoj pozornici. Tokom gostovanja u emisiji Amidži šou, glumac je u igri Ili ili mora da odgovori na pomalo škaljiva pitanja.

Jedno od njih se odnosilo na to da li bi glumac pre prihvatio da odigra kratku gej scenu ili da kroz ceo film ima ulogu tip-top sređene žene. Mima je bez ikakvog ustručavanja priznao da je već imao eksplicitnu scenu i da se ljubio sa kolegom Žarkom Lauševićem sedam minuta.

AtaImages / Antonio Ahel

– Glavnu ulogu kao žena. Imao sam scenu u „Hari ne putuje vozom”, moj brat Milan režirao, da ne veruješ… Gde smo se Žarko Laušević i ja ljubili jedno 7 minut. Ne mogu reći da nisam ništa osećao, ali to je davno bilo, Žarko bio mlađi – ispričao je Mima, a njegov odgovor je nasmejao sve u studiju.

– Mislim da je i Žarku bilo lakše pošto si i ti bio mlađi – dodala je Mirjana Karanović kroz smeh.

– Bio sam isti – dodao je Karadžić.

Inače, glumac nikada ne voli da priča o svom privatnom životu, a mediji su ga mnogo puta povezivali sa raznim devojkama. Prema pisanjima domaćih medija, Mima ima jedan brak iza sebe, o kojem nije nikada javno govorio. Naime, kako se pisalo, on je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave – Aranđelovdana, a kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike