Mima Karadžić o raspravama s bratom, pokojnom Lauševiću, pa druženjima sa Žikom Jakšićem: Pre bih o tome na nekoj televiziji za odrasle!

24.03.2024

11:45

0

Mnoge je zaintrigirao pojavivši se u žiriju šoua „Nikad nije kasno"

Mima Karadžić o raspravama s bratom, pokojnom Lauševiću, pa druženjima sa Žikom Jakšićem: Pre bih o tome na nekoj televiziji za odrasle!
Milutin Mima Karadžić - Copyright ATAImages/Zorana Mandić

Mima Karadžić pojavio se kao deo ekipe odlučujućih u šouu „Nikad nije kasno" jer, kako je objasnio - iako nije posebno talentovan za pevanje, poziv prijatelja Žike Jakšića nije mogao da odbije. Što se pesme tiče, on je toga još tokom školovanja oslobođen. 

Čim ga je profesorka čula, kazala mu je da to i ne mora da radi. 

- Nisam takav sluhista da bih prepoznao kod pevača pesme, ali mogu da prepoznam nastup, koliko neko ima šarma i dara na sceni, a drugo, imam zadovoljstvo, pošto je Žika privatno moj jako dobar drug i ne mogu da odbijem ovaj poziv - počeo je za „Grand" s osmehom on, pa je na pitanje kako izgledaju druženja s Jakšićem uspeo sve predstavnike sedme sile da nasmeje. 

Žika Jakšić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ne idemo ni na pecanja, ni u bioskop, mada to bih više pričao na nekoj televiziji za odrasle - izjavio je i sam se smejući, pa je potom nastavio o tome kako ga je „pevanje zaobišlo". 

- Bio sa oslobođen pevanja kod profesorke koja je predavala tehniku glasa. Pokušao sam da pevam, ali mi je rekla: „Milutine, ne morate da pevate". Nisam bio jedini. I Žarko Laušević je bio oslobođen. Svakako mislim da mogu da se uklopim, pa imam pravo da mi se dopada neka pesma ili izvođač - naglasio je Karadžić, koji još tuguje za pokojnim Žarkom. 

Žarko Laušević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Žarko nas je napustio nažalost, on je bio moj jako blizak drug. Mi smo studirali u isto vreme, pa smo u nekom periodu živeli zajedno, mnogo smo se družili i provodili dosta vremena zajedno. Igrali smo zajedno lepe predstave, onda smo se nekako razdvojili - prisećao se on za pomenute medije, naglasivši da i uprkos tome nisu prestali da se vole. 

Sa druge srane, Mima ima i rođenog brata u poslu. Na pitanje da li je teško sarađivati sa članom poodice, odgovorio je:

Mima Karadžić, ATAImages/R. Z.
 

- To bude sa dosta svađe i čuda (smeh). Ali, to mora tako. Radili smo dosta puta zajedno, tako da smo prevazišli neke stvari. Kad smo u sukobu, zadrti smo i jedan i drugi, ali uvek urodi plodom.
 
Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike