Mima Karadžić ima poseban kutak u stanu, a u njemu nešto svima poznato: Zavirite u glumčev dom, za njega je danas važan dan

09.04.2024

08:30

0

Trudi se da sačuva svoju privatnost koliko god može

Mima Karadžić ima poseban kutak u stanu, a u njemu nešto svima poznato: Zavirite u glumčev dom, za njega je danas važan dan
Mima Karadžić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Glumac Milutin Mima Karadžić rođen je 9. aprila 1955. godine u Bijelom polju, te tako danas proslavlja 68. rođendan. 

Pre više od četiri decenije doselio se u Beograd, a kako je i tada pričao, težio je da živi u centru grada. 

ATAImages/Zorana Mandić
Mima Karadžić

- Ne bih se selio odavde ni za živu glavu! Beograd volim najviše na svetu. Gde god da otputujem, a prošao sam ceo svet, od Njujorka, Sidneja i Melburna pa do Bejruta i Dubaija, jedva čekam da se vratim kući. Taj osećaj je nezamenjiv. Volim Beograd i zbog osećaja koji imam kad ustanem ujutru, pa imam utisak da sam u Budvi - rekao je glumac jednom prilikom.

Privatnost čuva od radoznalih pogleda, a vrata svog stana je samo jednom otvorio za medije i to pre mnogo godina. Međutim, to ne važi za njegove društvene mreže, na kojima smo imali priliku nekoliko puta da zavirimo u njegov dom.  

Iako ga ne pokazuje previše, ono što smo mogli da vidimo jeste kako izgleda njegov omiljeni kutak, gde je nastao i jedan klip. 

Ono što se može zaključiti na osnovu te, ali i drugih objava, jeste da Mima voli umetničke slike i ima ih svuda, a tu su i njegove nagrade, ali jedna stvar zauzima posebno mesto.

U pitanju je uramljena slika na kojoj su Mira Furlan i on, a koja je nastala na snimanju filma "Lepota poroka", koji je za glumca bio jedan od prvih koji ga je proslavio, a dobio je status kultnog. 

Večiti neženja

Mima je, inače, godinama poznat kao večiti neženja, iako je jednom davno, pre više od 30 godina, bio u braku

Iako o privatnom životu ne voli mnogo da govori, pričao je jednom prilikom koliku je želju njegova majka imala da joj se sin "skrasi", te da joj podari unuke.

- Moja majka već neko vreme nije živa i više me ne pita kada ću se ženiti tako da mi je beznačajno da me pita bilo ko drugi. A to s njom mi je bilo beskrajno duhovito - rekao je na početku razgovora, a zatim ispričao kako su tekli razgovori između majke i sina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mima Karadžić

- Mile, ja nešto mislim, samo ga ti napravi a mi ćemo ga svi podizati.

- Čekaj, majka, o čemu se radi?

- Pa dete da napraviš, a mi ćemo ga podizati.

- Majka, valjda se i ta žena što bi ga rodila pita nešto?

- Auf... reče mi majka – prepričao je kao glumac ovu anegdotu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike