Šejla Zonić, posle pobede u „Zvezdama Granda"! Pred njom je ne samo radno leto, već cela godina: Progovorila i o bakšišu!

09.06.2024

22:40

0

Još posle prve emisije - pozivi su se nanizali

Šejla Zonić, posle pobede u „Zvezdama Granda"! Pred njom je ne samo radno leto, već cela godina: Progovorila i o bakšišu!
Šejla Zonić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako je noćas uspešno zaključila sezonu „Zvezda Granda" i ponela „titulu" pobednice, pred Šejlom Zonić još mnogo je posla. Dan posle trijumfa, naime, otvorivši dušu za jedne medije, pevačica je objasnila da joj je čitava ova godina već popunjena. 

- Posle prve emisije već su počeli da stižu pozivi za angažmane i ova godina mi je popunjena - kazala je Šejla, koja nije skrivala i da je podigla cenu nastupa. 

Šejla Zonić sa mentorkom Cecom Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Da, apsolutno. Moja cena raste sve više i više i samim tim ova pobeda donosi veću cenu i moja škola, iskustvo, obrazovanje - nabrajala je ona, pa se potom osvrnula i na bakšiš

Sve što dobije, prema njenim rečima, uglavnom - ne završi kod nje, a za to svakako postoji i razlog zašto. 

- To je bakšiš koji mi moramo da vratimo na kraju, na tim veseljima. Nije sve onako kako izgleda. Oni vas kite, daju vam pare, ali vi na kraju to vratite u kofer, dobijete dogovoreni, fiksni iznos. Ja radim za dnevnicu koju pogodim. Ne dobijam bakšiš, samo večeru - otkrila je kroz smeh. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike