Saša Popović za 24sedam podelio utiske nakon finala "Zvezda Granda": U poslednjih deset godina sinoćne finale bilo je najmasovnije!

09.06.2024

11:38

0

Uprkos povredi noge sinoć je došao u studio

Saša Popović za 24sedam podelio utiske nakon finala "Zvezda Granda": U poslednjih deset godina sinoćne finale bilo je najmasovnije!
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kreativni direktor "Grand" produkcije sinoć je imao tu čast da proglasi pobednika ovogodišnje sezone "Zvezda Granda". Kao što je i poznato, to je Šejla Zonić, kandidatkinja Svetlane Cece Ražnatović, a Saša je za 24sedam podelio utiske i potvrdio da su "Zvezde Granda" i dalje broj jedan kada je reč o muzičkim takmičenjima u regionu.

- Više od pola miliona glasova govori da su "Zvezde Granda" neprikosniveno takmičenje, da je podrška regiona ogromna i da ne postoji sličan format koji bi mogao na ovaj način da okupira pažnju javnosti ili parira našoj emisiji.

ATAImages/Antonio Ahel
Saša Popović

On se osvrnuo i uporedio ovogodišnju sezonu sa prethodnim, te istakao da je zabeležen veliki uspeh.

- U ponedeljak ćemo na našem portalu objaviti rezultate glasanja i to za svakog takmičara, odnosno takmičarku! U poslednjih deset godina sinoćne finale bilo je najmasovnije kada je reč o glasanju, ali i najbrojnije budući da smo imali čak 20 fenomenalnih finalista.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović i Šejla Zonić

Na kraju, on je dodao da zadovoljan izborom publike i dodao da nema sumnje da je pred Zonićevom blistava karijera.

- Narod je rekao svoje, mi smo kao produkcija prezdovoljni samom organizacijom, čestitam Šejli još jednom, aposlutno je zaslužila da se nađe na tronu, čestitam i njenoj mentorki Ceci - rekao je Saša koji se sinoć pojavio sa štakama zbog povrede noge i nije bio u mogućnosti da potom nastavi sa slavljem sa pobednicom, ali nije krio i da je uzbuđen pred novu sezonu koja počinje u septembru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike