Šejla Zonić pred finale zgrnula ogroman bakšiš: Pobednica "Zvezda Granda" sa stotinama evra u rukama (FOTO)

09.06.2024

12:38

0

Uveliko radi privatna veselja

Šejla Zonić pred finale zgrnula ogroman bakšiš: Pobednica "Zvezda Granda" sa stotinama evra u rukama (FOTO)
Copyright Printscreen Facebook/Šejla Zonić

Kandidatkinja Svetlane Cece Ražnatović, Šejla Zonić, sinoć je odnela pobedu u ovogodišnjoj sezoni "Zvezda Granda".

Pevačica važi za najobrazovaniju u takmičenju jer je pre nekoliko godina i magistrirala na fakultetu, a već uveliko radi i na privatnim veseljima.

Tako je nedavno objavljen video sa jedne privatne proslave na kojoj je Šejla pevala, a atmosferu je dovela do usijanja da su je gosti sve vreme obasipali novčanicama od 50 i 100 evra.

Podsetimo, Šejla je sinoć izjavila da se nada da će snimiti duet sa svojom mentorkom Cecom, koja ne može da sakrije ponos zbog njene pobede.

- Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I jednog i drugog držim za ruku, prepuno mi srce i rekla sam: "Bože, ti jedini odlučuješ šta će i kako će". Ko god da pobedi biće mi srce puno, pravda je pobedila. Šejla je fenomenalna, fantastična, ona je gotov proizvod. Devojka je obrazovana, magistar muzike. Miki je završio operu, peva sve živo... Ove godine sam imala sjajnu ekipu, ove godine je bila fantastična ekipa uopšte takmičara. Saša je 20 njih pustio u finale jer je bilo teško odlučiti ko će ostati. Kad god su ispadali klinci bilo nam je jako teško... Ja sam večeras najsrećnija osoba na svetu - rekla je za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike