Marija Šerifović sinoć nije bila u finalu "Zvezda Granda": Ne znam da li ću ostati, ugovor mi je istekao

09.06.2024

16:00

0

Imala je poslovne obaveze

Marija Šerifović sinoć nije bila u finalu "Zvezda Granda": Ne znam da li ću ostati, ugovor mi je istekao
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Šerifović već godinama unazad je član žirija "Zvezda Granda", a kako je i rekla, nije ni slutila da će se ovoliko sezona zadržati u ovoj ulozi.

Međutim, pevačica se sinoć nije pojavila na finalu ovogodišnjeg takmičenja, a dodala je i da nije sigurna koliko će se još zadržati u takmičenju.

- Čestitam svim finalistima i Šejli i Ceci. Nije mi krivo što nisam bila sinoć. Bila je dobra sezona u kojoj ima mnogo dobrih pevača. Ne znam da li ću biti član žirija sledeće sezone, ugovor mi je istekao videćemo - rekla je ona.

Printscreen „Zvezde Granda"
Saša Popović i Marija Šerifović

Podsetimo, Šejla Zonić sinoć je odnela pobedu u "Zvezdama Granda", dok je drugoplasirani ostao Miki Sukolovski, takođe kandidat Cece Ražnatović.

- Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I jednog i drugog držim za ruku, prepuno mi srce i rekla sam: "Bože, ti jedini odlučuješ šta će i kako će". Ko god da pobedi biće mi srce puno, pravda je pobedila. Šejla je fenomenalna, fantastična, ona je gotov proizvod. Devojka je obrazovana, magistar muzike. Miki je završio operu, peva sve živo... Ove godine sam imala sjajnu ekipu, ove godine je bila fantastična ekipa uopšte takmičara. Saša je 20 njih pustio u finale jer je bilo teško odlučiti ko će ostati. Kad god su ispadali klinci bilo nam je jako teško... Ja sam večeras najsrećnija osoba na svetu - rekla je za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike