"Izložena je prljavim stvarima": Ceca progovorila o napadima na Šejlu Zonić

09.06.2024

13:37

0

Odlučile su da se brane ćutanjem

"Izložena je prljavim stvarima": Ceca progovorila o napadima na Šejlu Zonić
Copyright ATAImages/ A.A.

Šejla Zonić, sinoć je proglašena za pobednicu ovogodišnje sezone "Zvezda Granda", a njena mentorka Ceca Ražnatović nije mogla da sakrije sreću i ponos, te njenu pobedu smatra "apsolutno pravednom".

Dugo se spekulisalo da li će se Ceca pojaviti na koncertu u Šejlinoj rodnoj Tuzli ukoliko odnese pobedu, a pevačica ne želi da se osvrće na zlonamerne komentare.

- Jako mi je bilo teško to da je Šejla proživljavala to u momentu kada treba da raste, da blista. Devojka ni kriva, ni dužna, vanserijski talenat koja je meni jednostavno pripala. Igrom slučaja, tragedijom ratnih dešavanja, svega toga, i politike koja je umešana u sve to, u naše živote. To dete je bilo izloženo jako prljavim stvarima, dogovorile smo se da ćutimo obe. Ja sam mogla da pokrenem kampanju, da je branim, ali smo ćutale obe. Rekla sam joj. „Šejla ono što ti je Bog dao, to ne može niko da ospori, a Boga nikada niko pobedio nije“. Ljudi dobre volje i zdravog razuma, oni će se uvek ponašati onako kako im srce govori, a ne kako im neko puni glavu. To je ružno, sramotno. Kažem da je Božija pravda pobedila, kako treba, tako se i desilo - zaključila je ona za "Grand".

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović i Šejla Zonić

Podsetimo, drugoplasirani je bio Miki Sukolovski, takođe Cecin kandidat, te je pevačica sinoć bila posebno raspoložena.

- Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I jednog i drugog držim za ruku, prepuno mi srce i rekla sam: "Bože, ti jedini odlučuješ šta će i kako će". Ko god da pobedi biće mi srce puno, pravda je pobedila. Šejla je fenomenalna, fantastična, ona je gotov proizvod. Devojka je obrazovana, magistar muzike. Miki je završio operu, peva sve živo... Ove godine sam imala sjajnu ekipu, ove godine je bila fantastična ekipa uopšte takmičara. Saša je 20 njih pustio u finale jer je bilo teško odlučiti ko će ostati. Kad god su ispadali klinci bilo nam je jako teško... Ja sam večeras najsrećnija osoba na svetu - rekla je za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike