Đorđe David o pobedi Šejle Zonić u „Zvezdama Granda"! Tek da čujete kako priča o svojim kandidatima: Ono što valja, valja!

09.06.2024

17:05

0

Roker je vrlo zadovoljan zaključkom ove sezone poznatog talent-šoua

Đorđe David o pobedi Šejle Zonić u „Zvezdama Granda"! Tek da čujete kako priča o svojim kandidatima: Ono što valja, valja!
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Šejla Zonić iz tima Svetlane Cece Ražnatović noćas je trijumfovala u „Zvezdama Granda", a govoreći na tu temu, roker Đorđe David istakao je da je time veoma zadovoljan.

Sa druge strane, ni njegovi kandidati, naglašava, nisu ga razočarali. 

„Ponosan sam na njih!"

- Zadovoljan sam pobednicom, generalno. Sukobi mišljenja koji su se dešavali, to su stvari do kojih mora da dođe. Šejla je to stvarno zaslužila, pobedu, jer je izuzetno posebna. Ovde nema sujete. Ono što valja, valja. Ponosan sam i na sve svoje kandidate. Svaka ćast njima koji su izdržali mene, jer sam ja ozbiljan gonič robova - kazao je u „Premijeri - Vikend specijalu" u svom stilu Đorđe David, koji je sedeo s finalistima Julijom Petrović i Mikijem Sekulovskim. 

Šejla Zonić s mentorkom Cecom Ražnatović, 24sedam/N. V.
 

- Veoma sam zadovoljna. Prezadovoljna. Bez obzira ko je na kom mestu u finalu, mi smo svi pobednici baš zato što smo došli do ove pozicije - istakla je onda Julija u pomenutoj emisiji, na šta se Sekulovski nadovezao rečima: 

- Dobio sam hiljadu poruka. Makedonci su presrećni. Zadovoljan sam, veoma, završio sam drugi na kraju i to je stvarno veliki ispeh.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike