Sandra Afrika priznala da je bila trudna sa Vladimirom Volkovim! Pevačica nakon mnogo godina otvorila dušu

07.06.2024

10:24

0

Imali su u planu i venčanje

Sandra Afrika priznala da je bila trudna sa Vladimirom Volkovim! Pevačica nakon mnogo godina otvorila dušu
Sandra Afrika - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sandra Afrika važi za jednu od pevačica koja nikada nije krila da je slaba na fudbalere. Ipak, ona je sklona dugim vezama, pa je takon sa Vladimirom Volkovim provela čak šest godina.

- Posle veze sa Mikišom koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina - kazala je Afrika za Informer.

Pevačica je dodala i da su imali u planu i venčanje.

- Da, u jednom momentu sam želela da se udam za njega. Mi smo iz veze otišli u bez veze - kazala je Afrika.

ATAImages/ A.A.
Sandra Afrika

Po gradskim kuloarima se tada spekulisalo da je Sandra trudna, što je ona tada demantovala, ali sada priznaje da je to bila istina.

- Istina je, ne znam kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je - ispričala je Sandra.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vladimir Volkov

Podsetimo, pevačica se tokom istog gostovanja dotakla problematičnog odnosa sa ocem i priznala da je koristio vrlo stroge metode vaspitanja.

- Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo. Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo. Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to - pričala je ona sa knedlom u grlu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike