Sandra Afrika slaba na fudbalere, a proziva ih: Štekare su, a niko ni 50 evra da plati!

30.05.2023

12:03

0

Pevačicino mišljenje je da niko od njih nije galantan kako se priča

Sandra Afrika slaba na fudbalere, a proziva ih: Štekare su, a niko ni 50 evra da plati!
Sandra Afrika - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Sandra Afrika je očigledno slaba na fudbalere, ali o njima nema baš naročito pozitivno mišljenje. Naime, kako pišu domaći mediji, Afrika se navodno pomirila da Vladimirom Volkovim, fudbalerom, kog bije glas da joj je bio neveran.

Nije nepoznanica da su sportisti galantni na veseljima i da pevačima daju ogroman bakšiš, ali Afrika ipak ne misli tako. 

- Imaju kao milione neke, veruj mi, kad dođeš da im pevaš, niko ne izvadi ni 50 evra da plati pesmu. Toliko o njihovim parama. Da ne pričam o tome da moraju da zovu tatu i mamu da pitaju za neke stvari, da li mogu da plate. Tako da, šalju avione i to... Ko, bre, šalje avione?! - rekla je besno Sandra za jednu nemačku televiziju. 

Instagram printscreen/sandraafrika
Sandra Afrika

Afrika nije štedela reči za fudbalere nazivajući ih štekarama. 

- To su budalaštine, niko od njih ne šalje nikakav avion. Ne meni, nego, prosto, to je tako. Oni su, bre, štekare - rekla je Sandra Afrika.

Vladimir je navodno dva puta prevario Sandru, a našli su se i u centru skandala zbog intimnih fotografija koje su isplivale u javnost.

Kako su domaći mediji tada pisali, Sandra je navodno bila popustila pod šarmom zgodnog Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa navodno mu je dopustila da fotografiše njenu obnaženu zadnjicu, ali se sigurno tada nije nadala da će ta fotografija dospeti u javnost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sandra Afrika

- Ne znam o kojoj se fotografiji radi. I da imam nešto slično, nikada je ne bih pustio jer je to katastrofa, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri - rekao je Volkov tada, dok se Sandra po ovom pitanju nije oglašavala.

Pevačica je sa fudbalerom planirala brak i porodicu, ali je preko medija saznala za prevare i odlučila da tada stavi tačku na njihovu vezu.

- Nakon raskida s Volkovim, Sandra se potpuno povukla. Bila je u teškoj depresiji iz stana je izlazila samo kad je morala na nastupe ili televizijska gostovanja. Muvali su je mnogi, ali ona nije želela ni da pokuša s nekim drugim jer je čvrsto verovala da će joj se on, kad se istutnji s drugim ženama, vratiti - ispričao je izvor, prenosi "Alo".

Podsetimo, Sandra Afrika je imala ljubavnu romansu sa svojim saradnikom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, a ona je shvatila da im ipak biznis bolje funkcioniše od ljubavi, pa su posle raskida nastaili poslovnu saradnju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike