"Volim fudbalere!" Sandra Afrika o odnosima sa Volkovim i Milutinovim, a evo šta kaže o Ivani Nikolić i ljubavnom trouglu (VIDEO)

03.11.2023

08:30

4

Za 24sedam, govorila je i o planiranju braka i porodice

"Volim fudbalere!" Sandra Afrika o odnosima sa Volkovim i Milutinovim, a evo šta kaže o Ivani Nikolić i ljubavnom trouglu (VIDEO)
Copyright MN press 24sedam/Nenad Vujanović ATAImages/A.A.

Sandra Afrika vredno radi na novim pesmama za album, te je u intervjuu za 24sedam ispričala šta publika može da očekuje uskoro, ali je otovorila dušu i o temama o kojima inače nerado govori - ljubavima sa popularnim muškarcima.

U žiži javnosti bila je pre svega zbog sportista sa kojima su je povezivali, od kojih je sa jednim, Vladimirom Volkovim, i bila javno u emotivnom odnosu.

Šta tvoja publika može da očekuje od tebe kada je u pitanju muzika? Već si objavila neke pesme...

- Svašta pripremam, pa između ostalog i album, to mi je oduzelo celo leto, a radim i dalje. Svaki dan sam po studijama. Radimo tekstove, tu je i Saša Lazić, nastavljamo saradnju.

24sedam/Nenad Vujanović
Sandra Afrika

Kakav je tvoj emotivni status sada, da li si zaljubljena? Uvek se nešto spekuliše o tvom ljubavnom životu, novinarima zadaješ muke...

- Komplikovano je jako. U poslednje vreme sam se posvetila dosta poslu, tako će i da ostane. Ljubav je po strani, kada bude bilo nešto vredno pomena, ja ću vas obavestiti.

Godinama unazad sedmu silu intrigira tvoj odnos sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. U kakvim ste sada odnosima, pisalo se da ste se pomirli, ali...

- U super smo odnosima, korektnim. Ostali smo prijatelji, tu nema mesta svađi i negativnim emocijama.

ATA Images
Vladimir Volkov

 

Spominjao se navodni ljubavni trougao - ti, Volkov i tvoja koleginica Ivana Nikolić. Pisalo se da si ga uhvatila sa njom u stanu, da se ona pravdala da nema ničega između njih...

-  Svašta se pisalo, ali mogu da kažem da devojku privatno ne poznajem. Znamo se, eto, kada se sretnemo na nekim dešavanjima, pozdravimo se i to je to, privatno se nismo družile. Ne bih dalje komentarisala ništa, neki tračevi me ne zanimaju... Pričala je da me ne zna? Evo ja nju znam iz viđenja!

24sedam/Nenad Vujanović
Sandra Afrika

 

Mediji su te povezivali i sa košarkašem Nikolom Milutinovim. Pričalo se kako on ima devojku, ali i aferu sa tobom. Šta je tu tačno?

- Tačno je to da dečka poznajem, pevala sam kod njega na žurkama dva puta, jednom u Beogradu, jednom u Novom Sadu i bilo nam je predivno. Po mom mišljenju je on pravi gospodin. Osim te saradnje nismo se nikad viđali. Ne znam kako je došlo do takvih navoda, zapratili smo se na Instagramu jer se znamo duži vremenski period.

MN Press
Nikola Milutinov

 

S obzirom na to da imaš iskustva sa fudbalerom, da li bi pre bila u vezi sa takvim sportistom ili sa košarkašem?

- Možda bih pre izabrala fudbalera, a jedini razlog je visina košarkaša, jer sam ja jako mala (smeh). Baš kad sam pevala kod Nikole, on je stajao blizu bine onako visok, a ja i na bini niska, gledam ga, hoću nešto da mu kažem... Generalno, sportisti su okej, volim nekog ko je u sportu, i ja ceo život treniram... I da nije sportista u pitanju, pre bih odabrala višeg momka u principu, mislim da ne postoji neko ko je niži od mene (smeh).

Trebalo je da se udaš za njega, pričala si kako se nešto izjalovilo...

- Ne znam ni koje je godine to bilo, da ne pogrešim... Išli smo ka tome, ali jednostvano se nismo do kraja dogovorili kako treba. Nije mi kupio prsten, samo je bila neka priča, ali se to nije ostvarilo.

24sedam/Nenad Vujanović
Sandra Afika

 

Da li si bila ranije u drugom stanju, kako se navodilo?

- Ne, nisam bila trudna ranije. Tada se nisam oglašavala, svako čudo tri dana dosta. Naravno da u bliskoj budućnosti priželjkujem da postanem mama, jedino mi je to polje ostalo neispunjeno, u svim ostalim segmentima sam ispunjena.

Šta je još Sandra rekla o muzici i planiranju braka, pogledajte u video-snimcima u okviru teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike