"Drugarica mi je spavala sa dečkom": Sandra Afrika otkrila detalje odnosa sa Vladimirom Volkovim

10.05.2024

19:38

0

Pevačici su devojke izvinjavale

"Drugarica mi je spavala sa dečkom": Sandra Afrika otkrila detalje odnosa sa Vladimirom Volkovim
Copyright ATAImages/ A.A.

Sandra Afrika je godinama unazad povezivana sa raznim fudbalerima, ali je dobro poznata njena veza Vladimirom Volkovim, pa se čak više puta pričalo i da su obnovili ljubav.

Pevačica je sada otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa, te otkrila da je fudbaler bio i sa nekim njenim drugaricama.

 

- Ja drugarice koje imam i koje su u mom okruženju, koliko znam nisu spavale sa Volkovim. E sad, šta znači drugarica, može i poznanica da bude drugarica, pa sad ja to ne bih stavila u koš drugarica sa kojima se ja družim godinama, a neke su čak i udate, pa da ne napravimo karambol. Nije to baš tako, ali možemo da nazovemo i neke poznanice i moje koleginice drugaricama - izjavila je Sandra.

ATA Images
Vladimir Volkov

Međutim, pevačica ovakve stvari ne prima k srcu i nije se naljutila na drugaricu zbog toga.

- U pitanju je jedna poznanica. Donekle je i sasvim normalno i okej je, mene to ništa ni tada nije začudilo, desilo se. Šta možeš da uradiš u tom trenutku, ja nisam neko ko će da se prepire, bije, čuva i vuče, odeš lepo dostojanstveno. Ona mi se javila samo "ćao, ćao", a bilo je i nekih drugarica koje su se izvinjavale.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike