Šokantna ispovest Sandre Afrike! Zaplakala: Otac me je šišao na ćelavo!

06.06.2024

15:38

0

Nije godinama u kontaktu s njim

Šokantna ispovest Sandre Afrike! Zaplakala: Otac me je šišao na ćelavo!
Sandra Afrika - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Sandra Afrika prvi put je otvorila dušu o veoma bolnoj temi, a to je nasilje koje je doživljavala od oca. 

Kako se može zaključiti, on je bio veoma strog, ali je ona teške kazne snosila. Pevačica je u ispovesti ispričala i kako ju je umalo prevario za novac.

- Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo - ispričala je na ivici suza Sandra Afrika, a zatim otkrila da li je u kontaktu s njim danas. Tada već nije mogla da zadrži suze.

- Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, nijedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo - rekla je ona, pa dodala:

- Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to - rekla je pevačica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mile Kitić

Ona se osvrnula i na odnos sa Miletom Kitićem o kom svi stalno bruje, pa otkrila da je u momentu kada ga je pitala za pomoć, on promenio broj telefona.

- Mi smo zvali Mileta Kitića i pitali ga da nas usmeri i da pozove Marinu i da kaže bilo šta. Rekao mi je da ga pozovem posle vikenda i u nedelju. Ne da se nije javio, nego je promenio broj telefona - zaključila je za Infomer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike