"Poplava najgore teheranske muzike i mode!" Karleuša oplela po novim pesmama i prisetila se skandala iz 2001. godine

05.06.2024

17:33

0

Otkriva kako je reagovala na napise u novinama

"Poplava najgore teheranske muzike i mode!" Karleuša oplela po novim pesmama i prisetila se skandala iz 2001. godine
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša povremeno na svom Instagramu napiše i po koju o njenoj prošlosti i anegdotama koje pamti.

Pevačica se prisetila 2001. godine, kada je albumom "Ludača" ostvarila uspeh. Samim tim, dobila je i nagradu za pevačicu, album i video godine. 

- Na dodeli nagrada sam se pojavila u revijskom modelu versaće po specijalnoj porudžbini. Ovaj konkretan komad na samoj versaće reviji nosila je Naomi Kembel. Nakon ovog nastupa, u raznoraznim anketama proglašena sam za najgore obučenu pevačocu, a na naslovnim stranama je pisalo: "Karleuša u čarapama, Karleuša zaboravila suknju..." Ta titula mi je ostala draga i dan-danas, kao i titula za najgluplju javnu ličnost, zbog sada već legendarne izjave da je moj polni organ mozak - započela je pevačica u opisu videa gde peva pesmu "Ludača".

Printscree/Instagram/karleusastar
 

 

Jelena je iznela svoj stav o muzičkom pravcu koji joj se ne dopada, a prisutan je na sceni.

- Ta titula mi je ostala draga i dan-danas, kao i titula za najgluplju javnu ličnost, zbog sada već legendarne izjave da je moj polni organ mozak. Danas u poplavi najgore teheranske muzike i mode, ponosna sam na moja dva nova albuma Alfa i Omega, na muziku ispred vremena, na stil ispred vremena, ponosna sam na sebe što sam uvek bila hrabra da ne pripadam i da igram isključivo po mojim pravilima - zaključila je Karleuša i ripostovala fotografiju jedne Instagram stranice na kojoj se vidi kako joj odlično stoji opisana "versaće" haljina.

Printscree/Instagram/karleusastar
JK 2001. u "versaće" haljini

 

Podsetimo, Jelena je nedavno mnoge oduševila stajlingom za glasanje. Šlep haljine iznutra je bio crvene i plave boje, te je na taj način uspela da „napravi" srpsku trobojku i još jednom pokaže svoj patriotizam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike