"Imam bolji odnos sa Cecom!" Nući iskren do srži, ove reči se neće dopasti Karleuši!

05.06.2024

21:31

0

Odgovorio je Jani Todorović na konstataciju da ne želi duet sa njim

"Imam bolji odnos sa Cecom!" Nući iskren do srži, ove reči se neće dopasti Karleuši!
Stefan Panić Nucci, Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Igor Panić Nući rešio je da uporedi Cecu Ražnatović i Jelenu Karleušu, odnosno prijateljske odnose koje ima sa dve starije koleginice.

Reper je bez dlake na jeziku izneo svoje mišljenje, podsetivši se sukoba sa Jelenom, koji se završio pomirenjem

- Imam bolji odnos sa Cecom i kad mi izađe nešto novo uvek mi pošalje poruku. Tako da sam sa njom bolji. Što se tiče mene, JK menja mišljenje i to mi je okej, drago mi je. I taj naš bif što je kao bio, nikad nisam koristio neke teške reči, bilo mi je lepo i zabavno - izjavio je Panić.

Dotakao se i Severine Vučković, sa kojom je i snimio pesmu "Metak". Sukob Vučkovićeve i Karleuše nije hteo da mnogo komentariše.

- Sa Severinom sam super, imamo još jednu pesmu u opticaju, a možda bude i neka druga. Imamo puno obaveza. Što se tiče njenog rata sa JK, to neću da komentarišem, ne vodim tuđe ratove. Svako je tu za sebe, ja o Severini imam sve najlepše da kažem - rekao je Nući.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jana Todorović

 

S obzirom na to da je Jana Todorović izjavila da ne prati stil muzike kojem je priklonjen Panić, kao i da ne bi snimila duet sa njim.

- Ja ne znam nijednu Janinu pesmu. Ona ima neku svoju publiku i kao što nju ne zanima mlađa publika tako mlađu populaciju ne zanima ona. Neće saradnju sa mnom, okej, nek radi nešto svoje onda - izjavio je reper za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike