"Kupi šlem, sine!" Goca Tržan pobesnela zbog Filarrija! Žestoko mu odbrusila na njegove komentare o "Pesmi za Evroviziju"

23.03.2024

18:56

0

Ona je rekla kako ne želi da glasa za utisak, nego za pevače

"Kupi šlem, sine!" Goca Tržan pobesnela zbog Filarrija! Žestoko mu odbrusila na njegove komentare o "Pesmi za Evroviziju"
Filarri, Goca Tržan - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri, podigao je i veliku prašinu učešćem na "Pesmi za Evroviziji '24", na kojoj se nije plasirao u finale, pa je bio oštar prema članovima žirija.

Pevač se zapitao da li su muzičke sudije bile homofobične pa mu nisu dali glasove, pa je sada stigao odgovor od Goce Tržan, koja je bila predsednica žirija u polufinalu.

- Užasno koliko nije fer. Kupi šlem sine, svet nije fer - rekla je Goca u svom stilu na početku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Filarri

 

- Kad sam došla, nisam čula nijednu pesmu, da čujem kako to uživo zvuči. Zaista smo svi svima dali podjednake šanse i bila je varijanta, ajde ovo da čujemo, ako je dobro, dajemo mu glas. Međutim, mi smo zaista svi vrlo homogeno glasali, što znači da se ne radi tu o nečemu što bi moglo da se podvede pod nije fer, nego možda nisi bio dovoljno dobar. Ja ne mogu da glasam za utisak, ja hoću da glasam, bre, za pevače. Ja hoću da nagradim nekoga ko stvarno sjajno peva - izjavila je Tržanova.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Goca Tržan

 

Zasmetali su joj komentari da je homofobična.

- Za mene to ne može da se kaže. Tako bi mogao i Dušan Kurtić da me nazove rasistom zato što mu nisam dala 12 bodova, a peva čovek kao zmaj. Ne bih ja to stvarno da dalje komentarišem. Kad ga budem videla objasniću mu lično. Mislim da je to mnogo bolje - istakla je Goca u emisiji "Divan šou".

ATAImages/ Antonio Ahel
Filarri

 

Podsetimo, Filarri je na scenu izašao u beloj venčanici, i izveo je pesmu "Ko je ta žena".

- To za homofobiju sam rekao, priznajem. Mislim da oni nisu shvatili na pravi način razumeli čitav moj nastup i poruku koju sam poslao. Ne sumnjam u stručnost žirija, samo mislim da možda malo nisu apdejtovani. Moguće da je bilo predrasuda, sa novom Evrovizijom koja više nije samo takmičenje u lepom pevanju, nego se gleda čitav paket, sa plesačima, lusterima i svim ostalim - ispričao je nedavno Marinkov.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike