Goca Tržan hoće Dragani Mirković da nađe mlađeg muškarca: To je univerzalni lek za svaku ženu!

10.04.2024

22:20

0

Pevačica već uveliko i sama uživa s mlađim

Goca Tržan hoće Dragani Mirković da nađe mlađeg muškarca: To je univerzalni lek za svaku ženu!
Goca Tržan, Dragana Mirković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/24sedam/M. G.

Pošto se razvela od Ivana Marinkovića sa kojim je dobila ćerku Lenu, Goca Tržan pronašla je novu sreću kraj trenutnog supruga, Raše Novakovića, koji je od nje mlađi nešto više od decenije. Tokom druženja organizovanog povodom održavanja „Beogradskog proleća", dotakavši se između ostalog i teme razvoda na estradi, pevačica je otkrila kako se čula sa koleginicom Draganom Mirković, koja je nedavno rešila da stavi tačku na dugogodišnji brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem.

Prema sopstvenom priznanju, rekla joj je kako bi da joj nađe - upravo jednog mlađeg, jer je to „univerzalni lek za svaku ženu", po njenom mišljenju.

Dragana Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jesam i rekla sam joj da ću da joj nađem mlađeg frajera! To je univerzalni lek za svaku ženu... Ja stvarno sve svoje kolege podržavam. Mislim da su to ljudske stvari i mislim da čerečiti te ljude na način na koji se moje kolege čereče nije baš okej. Neki to izazovu, neki baš i ne, ali ja znam koliko je razvod smrt jednog života, vrlo je težak - kazala je Goca, koja će se ove godine s još 18 takmičara boriti za prestižnu „titulu" na pomenutom festivalu.

Goca Tržan, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Nedavno, podsetimo, Tržanova se našla u fokusu pošto je u emisiji koju vodi ugostila koleginicu sa scene, Cecu Ražnatović, te joj i dala prostora za ispovest o kojoj se i dalje priča. Dotakavši se tog snimanja, naglasila je kako „s profesionalcima čovek sve lako ugovori".

- Sa velikim profesionalcima se uvek lako dogovoriš, tako je bilo i sa Cecom. Najveći problem imate s ljudima koji nisu načisto i koji ne znaju gde im je pozicija. Ražnatovićka je bila tačna, precizna i otvorena. Nije ona jedina od mojih kolega koje želim da intervjuišem - zaintrigirala je zatim Goca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike