Ukleti put: Toše Proeski i poznata glumica su na ovom mestu izgubili život, a ove zvezde su jedva uspele da se izvuku

11.03.2024

23:20

0

Mesto koje je mnogima moglo doći glave

Ukleti put: Toše Proeski i poznata glumica su na ovom mestu izgubili život, a ove zvezde su jedva uspele da se izvuku
Toše Proeski, Dolores Lambaša - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/YouTube Denis Periša

Auto-put A3 u Hrvatskoj mnogi nazivaju ukletim putem, jer se na toj deonici neretko dešavaju nesreće, a na njoj su nastradale i neke poznate ličnosti i to veoma mladi.

Dolores Lambaša

Hrvatska glumica Dolores Lambaša nastradala je pre 11 godina na ovom putu, kod Slavonskog broda. Tada je imala samo 32 godine.

Dolores se iz Beograda vraćala za Zagreb sa kolegom Stojanom Matavuljem, a iako su imali u planu da prespavaju u Ilogu, u poslednjem trenutku su se odlučili za noćnu vožnju.

Printscreen/YouTube, Denis Periša
Dolores Lambaša

U 6.45 ujutru njihovo vozilo, kojim je upravljao Matavulj, sudarilo se sa drugim automobilom. Od siline udarca oba vozila sletela su s puta, a mlada glumica, iako je bila vezana, izletela je kroz prozor.

Toše Proeski

Smrt makedonskog umetnika pogodila je sve pre nepunih 16 godina. On je nastradao pre Dolores, ali na istoj deonici puta, kod Nove Gradiške.

Profimedia
Toše Proeski

Oko 6 sati i 20 minuta vozilo kojim je upravljao vozač makedonskog pevača, zbog neprilagođene brzine i premalog razmaka između vozila, udario je u prikolicu. Toše je u tom trenutku spavao, a njegova strana automobila završila je pod prikolicom. U automobilu je bila i Tošetova menadžerka Ljiljana Petrović koja je bila u stanju teškog šoka.

Hanka Paldum

Pevačica je doživela saobraćajnu nezgodu na istom ovo putu pre devet godina, kada je na sreću prošla bez povreda, dok je njen auto bio potpuno uništen.

Ni sama nije mogla da veruje da se to desilo baš tu.

24sedam/Goran Sivački
Hanka Paldum

- Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu verovati da sam se i ja sudarila na tom ukletom auto-putu gde su stradali Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Videla sam znak krsta i, kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba - pričala je tada Hanka.

Emir Hadžihafizbegović

Poznati glumac je ostao živ, ali će nositi traumu celog života zbog onog što se desilo na ovom auto-putu.

Printscreen/Youtube
Emir Hadžihafizbegović

U oktobru doživeo je nezgodu, a kako je ustanovljeno, on je prekoračio dopuštenu brzinu odnosno nije je prilagodio uslovima u saobraćaju.

U nesreći je poginula 63-godišnja Ankica Kuduz, majka poznate manekenke Lane Kuduz, a povređene su dve osobe. Glumac je priznao krivicu, pa je osuđen na godinu dana zatvora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike