Marinković opleo po Goci Tržan! Tvrdi da mu je zbog nje propao odnos sa ćerkom, a Miljana Kulić je pevačici rak-rana? Šokantno! (VIDEO)

09.04.2024

20:35

0

Autor: M. G.

Otkrio i kada smatra da se među njima sve promenilo...

Marinković opleo po Goci Tržan! Tvrdi da mu je zbog nje propao odnos sa ćerkom, a Miljana Kulić je pevačici rak-rana? Šokantno! (VIDEO)
Ivan Marinković - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Tokom debate u „Zadruzi 7 Eliti" u okviru koje se razgovaralo o izdaji zbog višeg cilja, kad je Ivan Marinković dobio reč - ponovo je usred rijaliti imanja spomenuo ime nekadašnje supruge, pevačice Goce Tržan, ali i ćerke Lene koju su oni dobili dok su bili u braku.

Detaljima svog izlaganja je mnoge ostavio bez reči, posebno pošto je istakao da smatra da „se sve promenilo među njima pošto je u njegov život ušla Miljana Kulić".

„Ona ima tu potrebu da me blati!"

- Gocin i moj brak je bio jedan od najidealnijih brakova, ona je mene smatrala idealnim, kao i ja nju. To je bio idealan brak, to su neki počeci kraja koji se vide... Onda je bio jedan period u kome se ništa nije dešavalo. Bio sam pozvan u rijaliti, nije se pričalo o njoj. Ona je gostovala na jednoj žurki i normalno smo se pozdravili. Bili smo i dalje aktuelni u medijima, ja više zbog rijalitija, ona zbog svog posla. Nakon toga, ja sam ušao u drugi rijaliti. Tamo sam imao veze i veza sa Miljanom kao i dete; tu se negde sve promenilo, došlo je do našeg razilaženja - kazao je on, pa dodao:

Ivan Marinković, Printscreen „Zadruga Official"
 

- Mi nemamo nikakvu komunikaciju sem što se čujemo oko alimentacije, kada ja proveravam da li su pare legle na račun. Poslednjih par godina je krenulo to da me pominje u medijima i blati. Ne razumem poentu da sada iznosi prljav veš. Moj generalni utisak je da moja bivša supruga ima potrebu da me oblati - objasnio je, nakon čega je bio upitan šta je to čuo što ga je izbacilo iz takta.

- Kada sam ja bio nešto boelstan i imao neki virusnu infekciju mozga, ona je pričala kao mi je spasila život, odvela me u bolnicu, nisam imao nikoga. To što je pričala je i istina i nije. Ona to sada predstavlja posle 11 godina kao da se nekome dokazuje i pravda. Ima svoj život i pesme, ne znam zašto se time bavi. Ja sam rekao Jeleni: „Da li je moguće da ovo žena priča?" Za taj virus. Mogao sam imati ozbiljne posledice, jer je to opasno - odgovorio je Marinković.

Marka Đedovića potom je interesovalo da li je razlog za čitavu dramu među bivšim supružnicima njegovo neodgovorno ponašanje prema ćerki Leni.

- Nikada ja nisam bio neodgovoran prema njoj - naglasio je, posle čega je, pak, usledilo pitanje što Goca kaže da je Raša Novaković, njen sadašnji suprug, Lenin otac, a ne Ivan.

„Bila je ljubomorna..."

- Imam neku ideju zbog čega je to tako, kada već pričamo o tome, podsetiću da je nakon našeg razgovora, sve do mog ulaska u rijaliti, naš odnos bio i više nego korektan. Nakon mog izlaska ona je bila ljuta i besna. Ljuborna je bila što se ja reklamiram kao njen bivši muž, što je živa istina, jer su mene tako poznavali. Nakon toga je počelo poptuno udaljavanje. Dve godine smo funkcionisali bez alimentacije. Posle toga je počelo. Tužila me je, bili smo i na sudu. Uvek sam davao Leni novac. Ja sam ušao u rijaliti, u tom periodu nisam plaćao alimentaciju, jeste mi u tom trenutku pokojni Alen platio 1.000 evra, jer sam ja bio u rijalitiju i nisam imao načina kako - rekao je Ivan.

- Da li je tvoje prisustvo u medijima nosilo neku vrstu odgovornosti, s obziriom na to da ti je ona bila „ulaznica u medijski svet"? - nastavio je Đedović „da rešeta".

- Imao sam njenu podršku pred sam ulazak u drugi rijaliti, to se završilo i mi smo ispeglali odnose. Jesu se sveli na minimum. Ona je imala vezu, kao i ja, čak smo se viđali, ona, ja i Raša. Neposredno, do pre dan pred ulzak, imao sam i Gocinu podršku, Lena me je ispratila. Ja ništa loše nisam uradio, niti sam tukao nekoga, niti neke stvari loše radio, ono što je posle toga usledilo i to što sam ja saznavao jeste ta veza sa Miljanom. Ona je tada u to vreme govorila da ne želi da se moje ime spominje i ne želi da priča o meni. Ja nikada nisam pričao o njoj - siguran je bio Marinković.

- Kakve stvari treba da se dogode da dete kaže da joj nisi otac? - pitao je zatim Marko.

„One smatraju da su Miljana i Željko blam!"

Ivan MArinković, Printscreen „Zadruga Official"
 

- Kada sam ja rekao Leni da je Željko njen brat i da će morati da se upoznaju, ona je meni rekla da ona njega ne smatra bratom. Oni moj odnos sa Miljanom i Željkom smatraju izdajom prema njima, smatraju da je to blam. Lena je sasvim odrasla i velika, ja nikada nisam išao i raspitivao se, ni za Željka ni za Lenu, moj je utisak, možda grešim, ali moj je utisak da je Goca sistemski uticala na Lenu zbog Miljane. Moj utisak je da su sistemski stvari urađene da se ja eliminišem iz Leninog života. Lenina rečenica je bila: „Jel blam imati dete sa Miljanom Kulić?" To me je Lena pitala - kazao je Ivan.

- Da li misliš da je izdaja to što oni tebe smatraju svojim najvećim blamom? - nastavio se niz pitanja.

- Kada je Goca u pitanju to ne pije vodu, jer ja nisam ništa loše radio dok sam bio ekranizovan. Ona nije rekla zbog čega, voleo bih da sam čuo iz njenih usta, ali nisam. Po meni je to iskorišćeno sve zajedno da je to blam, a da nisi ništa konkretno rekao, jer do pre tri, četiri godine ništa nije rekao - odgovorio je zadrugar, koji je onda bio upitan da li ga pogađa to što „Lena kaže da je on blam od oca".

- Nikada nisam ni čuo ni video da mene Lena smatra blamom, meni to nikad nije rekla. Ne znam da se ogradila od mene. Ja sam sa Lenom u kontaktu bio do pre šest meseci, čitao sam da Goca insistira da joj Raša bude otac i da joj to bude sistemski urađen. Milsim da je želja da čoveka koga voli, a nemaju zajedničko dete, da ga negde približi i za to je imala sasvim dovoljno vremena. Imala je prilike za to. Hrani mu ego tako. Koristila je Lenu u svrhu manipulacije, ja sam se dopisivao sa Lenom imala je maturu i slala slike haljina, cipela i tako dalje. U toj nekoj našoj komunikaciji ja sam zaključio da njena majka nju laže za neke stvari i to mi je bio pečat svega onoga što mislim godinama unazad. Goca je odigrala glavnu sistemsku ulogu, da bi negde mene udaljila od nje. Ja tu nemam krivicu nikakvu. Lena je svesa da o tome može da čita, bitno je da je u periodu njenog odrastanja glavni faktor i osoba koja je sa njom provdila vreme njena majka. Ja sam uvek izbegavao da pričam o tome - naglasio je.

- Da li ona misli da je izdaja što si ti za njenu mamu rekao takve stvari? - pitao je dalje Marko Đedović.

„Treba da bude ljuta i na majku!"

- Ne bi trebalo, ako je ljuta na mene, treba da bude ljuta i na mamu koja je godinama blatila njenog tatu. Izgleda da ona nije ljuta na majku, ali na mene jeste, ne znam zbog čega. Meni nije bio cilj da nekoga nagrdim. Mnogo je slobodnija nego puno žena ovde, pošto je medijski eksponirana i daje izjave u kojima priča neke stvari koje mi pričamo u afektu. Ja sam u jednom trenutku s obzirom da se meni zamerilo to pojavljivanje i odnos sa Miljanom, kao i dete, to se meni zamerilo, ja sam se zapitao da li je moguće kada je njena majka godinama pet puta eksplicitnija u tim stvarima. Ovo što sam ja sada rekao, sve stvari ste mogli da pročitate. Ja sa njom nemam kontakt - zaključio je Marinković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike