Dr Iggy nikad otvorenije o smrti brata: Nisam znao šta me je snašlo, mislili smo da će da se izvuče

08.04.2024

21:10

0

Pošto je ostao i bez roditelja, denser ne krije i da ga je mučila depresija

Dr Iggy nikad otvorenije o smrti brata: Nisam znao šta me je snašlo, mislili smo da će da se izvuče
Igor Todorović - Dr Iggy - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Denser Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, otvorio je dušu o smrti brata, a potom i roditelja. Ostao je, potom kaže, sam i bez igde ikoga; ima samo veliku kuću o kojoj vodi računa, a ne krije i da je i te kako imao problema sa depresijom zbog svega što mu se u životu izdešavalo.

- Doživeo sam smrt rođenog brata, teško sam to podneo. U tim trenucima je najbitnije ne biti sam. Spaslo me je to što sam imao drugare, igrali smo fudbal, provodili vreme zajedno. To sam nekako prevazišao, nastavio sam dalje - počeo je on u rubrici „I nama je teško" u okviru „Premijere - Vikend specijala", pa je potom dodao kako je njegov rođeni brat preminuo kada je imao tek 30 godina.

- Preminuo je sa 30 godina. Mislili smo da će preživeti. Maligna bolest je u pitanju, ali retko ko umire od nje. Verovali smo da će se izvući. Tada sam otišao na skijanje, jer mi je i doktor rekao da slobodno mogu da idem, da će on da ga „opravi", ali ipak nije - kazao je onda Todorović.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljao.

„Nisam mogao da verujem..."

Igor Todorović - Dr Iggy, ATAImages/Ivica Veselinov
 

- Kada je sve prošlo, mama i ja smo otišli da ga pitamo šta se desilo, zašto. Nisam mogao da verujem. Kada vidim da je danas sve to učestalo, koliko danas ljudi umiru... Shvatam da nisam sam. Posle toga nisam pevao dve godine, ali mislim da sam tu pogrešio. Kada mi je mama preminula, kao i otac, odmah sam sutradan pevao. To je moj posao i moja snaga - kazao je, a onda je u pomenutoj emisiji zaključio rečima:

- Nisam znao šta me je snašlo. Znam da mnogima nije do pesme, ali mora tako. Sada sam sam, nemam nikoga. Imam veliku kuću, treba to očistiti, srediti... Ali dobro, padnem i ja u depresiju i kažem sebi: „Ne treba mi život, želim da umrem", pa me to brzo prođe, jer to nije rešenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike