Imao je jahtu i tri automobila, a sad ima za osnovne potrebe: Doktor Igi luksuz zamenio skromnim životom

10.03.2021

12:05 >> 14:05

0

Autor: D. Božović

Pevač je devedesetih imao veliku popularnost, nastupi su mu donosili mnogo novca, a sada živi potpuno drugačije

Imao je jahtu i tri automobila, a sad ima za osnovne potrebe: Doktor Igi luksuz zamenio skromnim životom
Copyright Printscreen Youtube/AmigShow

Dens muzičar, Igor Todorović poznatiji u javnosti kao Dr Igi povukao se iz medijskog života i živi skormno. On i dalje nastupa sa Tanjom Banđur, ali više ne uživa u luksuzu kao ranije. Bio je veoma popularan sredinom devedesetih i proslavio se pesmom – Oči boje duge gde je ženski vokal bila Ivana Peters.

Doktor Igi ističe da su devedesete bile najlepše godine, period kada je imao veliku popularnost, bio bogat, dok danas svodi mirniji život.

– Koliko god drugi pričali da su devedesete bile najlošije godine, meni su bile najlepše. Bili smo mladi, zarađivali smo mnogo, putovali smo, bili smo omiljeni svuda… Stvarno smo bili velike zvezde! Sećam se da je 40, 50 devojaka stajalo ispred moje kuće da se fotografišemo. Euforija oko nas je bila velika. Imao sam i svoju jahtu, dva-tri automobila, vodio sam celu svoju ekipu na skijanja i letovanja – ispričao je Doktor Igi i otkrio da je pokrenuo privatan biznis sa prijateljem kako bi zaradio nešto novca, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju.

– Nisam zvanično zaposlen, ali pokrenuo sam privatan posao s prijateljem. Skromno živim, važno mi je da imam za osnovne potrebe i skijanje. Čim prođe pandemija, nastavićemo da nastupamo – rekao je Doktor Igi za Kurir.

Pročitajte još

Podsetimo, 1996. godine, Dr Igi proslavio je svoj rođendan koncertom u prepunom Sava Centrua potom su usledile i velike turneje po zemlji i inostranstvu, a zadnjih godina Igor nije toliko aktivan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike