Dr Iggy otvorio dušu u velikoj ispovesti! Mogao je da kupi 20 stanova u Beogradu, zarađivao je milione: Nisam znao da prikočim

20.11.2022

15:15

3

Igor Todorović je ispričao sve o tome kako je uspeo da zaradi veliki novac, ali i šta ga je nateralo da se povuče

Dr Iggy otvorio dušu u velikoj ispovesti! Mogao je da kupi 20 stanova u Beogradu, zarađivao je milione: Nisam znao da prikočim
Dr Iggy - Copyright Instagram printscreen/driggy90

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, bio je jedan od najvećih imena dens i pop scene devedesetih u našem regionu. Njegova muzika je bila prva na svim listama, pesma "Oči boje duge" i danas je hit, a iako on više nije toliko aktivan, njegov život privlači pažnju.

Tako je Igor svojevremeno pričao o novcu koji je zarađivao u to vreme, usponu koji je doživeo, ali i svom ponašanju, koje je opisivao kao sumanuto.

- Znaš, zbog onih koji su jedva preživljavali tih godina meni je zaista odvratno da kažem da su meni bile sjajne, ali je tako, i licemerno je da odgovorim išta drugo. Pa, bio sam neverovatno popularan, keša koliko hoćeš... Živeo sam lagodno i lepo i kako sada da kažem: 'Bilo, ne povratilo se'?! Voleo bih da se vrate, naravno! Ne u političkom, već muzičkom smislu, mada, da se ne lažemo, ni ove dvehiljadite nisu ni u čemu ništa bolje: mito, korupcija, prevara... mito, korupcija, prevara... argumenti devedesetih, prijatelju! - započeo je.

Davno se pričalo da je zaradio 100.000 evra od jednog albuma, ali je on to demantovao - zato što je cifra bila mnogo, mnogo veća.

- Na prva dva albuma uzeo sam 2.000.000 maraka, kakvih sto soma?! I da sam imao malo više pameti, uzeo bih još barem toliko! A da je imao ko da mi kaže: 'Prikoči, čoveče', danas bih imao barem dvadesetak gajbi pod kirijom u Beogradu, ali... Sve je to došlo kako je i otišlo, trošio sam sumanuto brzo i sumanuto mnogo! Mlad, željan mnogo čega... samo je nebo bilo granica - pričao je on, pa nastavio:

- Moji su oduvek bili jako skromni ljudi i nisu mi se mešali ni u šta, tutnjao sam za tri života: jahta od osam metara koja je trošila 70 litara benzina na sat, hiljadu maraka dnevno... Evo, zamisli koliko sam zarađivao kada, recimo, celu sezonu provedem na Crnogorskom primorju, trošim koliko trošim, a opet se kući vratim sa 30.000 maraka u džepu! Razbijao sam se od posla, razbijao sam se od tezgi u inostranstvu, mada sam, u suštini, najviše razbijao sebe jer sam po prirodi jako skromna i tiha osoba kojoj se sve to desilo prebrzo i silovito.

U jednom trenutku je presekao i odlučio da se povuče, jer mu se, kako je istakao, sve smučilo.

- Ne, ja sam sasvim dobro radio sve do 2002. godine, kada mi se smučilo sve i kada sam odlučio da se povučem. Bilo je za tih šest, sedam godina svega, od obožavateljki koje su me sačekivale pred zgradom ili na vratima stana i nudile brak (kod kuće čuva više od 30.000 pisama koje je dobio od njih), do anateme da sam bio 'režimski pevač', mada sa tadašnjom vlašću nisam imao nikakve veze - kaže DR Iggy i nastavlja:

- Jednostavno, skupilo se sve, pukle su mi u međuvremenu i neke drage emotivne veze, nisu izdržale teret posla i slave, mada sam devojkama uvek bio veran, koliko god je njima to tada bilo nepojmljivo da prihvate! Naravno, ne kažem da nikada nisam odvojio neku devojčicu iz publike i s njom dočekao jutro, ali to sam činio samo kada nisam bio u vezi... I onda, kada sam mislio da ulazim u neke mirnije vode, došla je ta 2003. godina...

Igor danas ne uživa u luksuzu kao ranije, ali sa prvom pevačicom grupe Tanjom Banđur i dalje povremeno nastupa. Međutim, kada su shvatili da ne mogu dovoljno da zarade za život, pokrenuli su i privatne biznise.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike