Darko Lazić istresao najveću intimu u javnost: To volimo da radimo posle ručka, hoću desetoro dece!

08.04.2024

17:14

0

Ponovio je da je ranije plaćao žene za se*s

Darko Lazić istresao najveću intimu u javnost: To volimo da radimo posle ručka, hoću desetoro dece!
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Katarina i Darko Lazić još su "sveži" u braku, a ispričao je kako provodi vreme sa suprugom, pa se čak dotekao i najveće intime.

U avgustu će proslaviti godinu dana braka i kaže da intenzivno rade na prinovi. Međutim, niko nije očekivao da će otkriti i kada je tačno intiman sa Katarinom. Ta fizička aktivnost mu je, dodaje, spas jer ne želi ponovo da dobije višak kilograma.

- Kaća i ja volimo da vodimo ljubav posle ručka. Već sam pričao da bih voleo da imam desetoro dece, to mi je negde i cilj. Stao sam na nekoliko, ali i to će uskoro da se promeni. Ona ima neke svoje planove, pa polako, gledamo da sve lepo uklopimo - kaže Darko.

Inače, folker je šokirao javnost kada je u emisiji rekao da je imao odnos sa više od 300 žena. Takođe, nije se libio da prizna ni da je koristio usluge prostitutki na putovanjima s kolegama.

Instagram screenshot / katarinalazic_24
Darko i Katarina Lazić

- Čovek koji nije platio se*s s prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre u krevetu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam - šokirao je on iznošenjem intime u detalje, pa dodao:

- Bio sam lud. To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim. Bitno je da se čovek nekako iživi u mladosti i onda nekako, kad i dođete u neke zrelije godine i imate više iskustva, sve dođe lepo na svoje mesto i više niste pomahnitali - ispričao je za Srpski telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike