"Kupili smo stan u Beču!" Verenik majke Darka Lazića se otvorio pred venčanje, a ovu pevačicu će pitati da im bude kuma!

03.04.2024

08:30

0

Priprema i jedan muzički projekat

"Kupili smo stan u Beču!" Verenik majke Darka Lazića se otvorio pred venčanje, a ovu pevačicu će pitati da im bude kuma!
Branka Lazić i Dragan Paunović - Copyright Dragan Paunović i Branka Lazić/ Privatna arhiva

Dragan Gagi Paunović, verenik Branke Lazić, otkrio je kako teku njihove pripreme za venčanje, a pred veliki događaj najpre ih je stambeno obezbedio.

Biznismen, koji pretežno živi u inostranstvu, za 24sedam je rekao da je kupovina stana u Beču u toku, gde će se useliti sa majkom Darka Lazića koju je nedavno verio.

- Sve je odlično prošlo oko veridbe, a sada idemo dalje. Putujemo u Beč, gde ćemo uz podršku stiliste odabrati prelepu venčanicu za Branku - rekao nam je Gagi ushićeno na početku razgovora, pa dodao kako bi voleo da im kuma bude Andreana Čekić, koja je bila svedok i Laziću.

ATAImages/Antonio Ahel
Andreana Čekić

 

- Možda bismo je i mi pitali da nam bude kuma, veoma je poštujemo. Ona je Darkova kuma i drago mi je što su tako dobri prijatelji - kaže Gagi.

Privatna arhiva
Branka Lazić i Gagi Paunović

 

Paunović najavljuje i zajednički život u Beču sa Brankom, a pronašli su idealan stan u prestonici Austrije.

- Za neki dan potpisujemo ugovor - ističe Paunović za 24sedam.

Dragan Paunović i Branka Lazić/ Privatna arhiva
Branka Lazić i Gagi Paunović

 

Branka i Gagi su gotovo godinu dana u emotivnom odnosu, a biznismen ističe kako se dobro slaže sa Darkom Lazićem, koji mu pomaže i oko muzičkog takmičenja u Beču.

Naime, Paunović je organizator šou programa za ljude u dijaspori koji imaju prilike da pokažu svoje muzičke kvalitete. Nedavno je održana prva audicija, a druga sleduje.

- Branka je bila prisutna na prvoj audiciji, tu sam je i verio, a ove nedelje se održava i druga. Voleo bih da gošća večeri bude i Andeana Čekić, zajedno sa kumom Darkom. U ovom takmičenju, član žirija je i pevač Dragan Krstić Crni - zaključio je Dragan.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Podsetimo, Gagi Paunović razvio je biznis u Srbiji sa nekretninama, što je samo jedan od poslova koje obavlja u našoj zemlji. Po svemu sudeći, ništa manje nije aktivan ni u Beču, gde planira, kako je rekao, da kupi diskoteku koju će renovirati i u kojoj će nastupati poznati pevači.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike