Kad je Ana Sević postala voditeljka, porodica Darka Lazića i te kako je imala šta da kaže: Otkrila kakve su joj poruke slali!

06.04.2024

12:35

0

I najbliži pevačeve žene učinili su isto

Kad je Ana Sević postala voditeljka, porodica Darka Lazića i te kako je imala šta da kaže: Otkrila kakve su joj poruke slali!
Ana Sević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Sević nedavno je preuzela voditeljsku palicu u „Zvezdama Granda". Dok je Sanja Kužet na trudničkom bolovanju, pevačica će biti ta koja će sa Vojom Nedeljkovićem voditi program, zbog čega su joj mnogi iz okruženja čestitali. 

Lepa reč „pala" je i od Darka Lazića, njenog nekadašnjeg supruga, kao i njegove sadašnje žene Katarine. Podrške baš ne manjka, a Sevićeva ne krije koliko joj to godi. 

 

 

- Mnogo njih mi je pisalo i, zaista, mnogo mi znači ta podrška, jer sam četiri godine bila odsutna. Uvek znači da čuješ tako lepe reči, kojih sam dobila mnogo. Od Nikoline Kovač sam dobila najlepšu poruku, ali zaista i sve ostale kolege koje su pisale. Emotivno mi je to palo, jer je bilo mnogo lepih reči, komplimenata, podrške i nekih stvari koje ne očekuješ. Milan Mitrović mi je samo napisao: „Sevka, znam da ćeš razvaliti, jer niko to ne može da radi kao ti. Puno mi je srce zbog tebe, jer znam koliko zaslužuješ sve to i koliko će da bude savršeno" - počela je ona za jedne medije, pa nastavila o tome kako su njen novi poslovni angažman pozdravili Kaća i Darko. 

„Zahvalna sam!"

 

 

- Kaća mi je čestitala i cela njena porodica, mnogo lepe poruke sam dobila od njih i to mi takođe mnogo znači. Darko mi je čestitao i rekao mi je: „Bravo, top, to je za tebe, ti si to". Predivnu energiju su mi svi doneli i posebno sam zahvalna - naglasila je, pa otkrila da li je uopšte očekivala da je Lazić kontaktira akonto ovoga. 

- Ne očekujem ni od koga ništa, pa nisam o tome razmišljala, ali uvek je lepo kada dobiješ pozitivnu i lepu poruku podrške - kratko je prokomentarisala onda za „Super TV" ona, koja je s bivšim sada u dobrim odnosima i imaju odličnu komunikaciju. 

- Hvala Bogu, to je ono što je najbitnije i da smo svi srećni, zadovoljni i da je svima lepo, da svi lepo funkcionišemo i da jedni druge podržavamo u svemu - istakla je Ana, kojoj „Zvezde Granda" jedino teško padaju zbog odsustva od porodice i kuće. 

- Nekako mi je osećaj kao da nisam odlazila, bilo mi je prilično naporno, jer se snimalo dan za danom i malo sam se odvikla od štikli, a ima dosta stajanja. Dugo se snima, pa tehnički problemi, ali sve ostalo je savršeno - rekla je poznata majka troje dece, te otkrila kako mališani gledaju na novonastalu situcaiju. 

 

 

- Deca su bila u šoku, Lorena zna i dolazila je u „Neke nove klince" kada je bila baš mala, čak je bila i u finalu pa za nju to nije nepoznanica. Nisam je puno uvlačila u to, jedino zna čime se bavimo i to je to, od ostalog je zaštićena. Ovo dvoje malih nikada nisu gledali mamu na televiziji i onda su bili u fazonu, gledaju u mene, pa u televizor. Sena me je ignorisala jer se njoj nije svidelo što sam toliko odsutna od kuće, nije navikla jer sam bila sa njima non-stop. Rekla je samo: „Videja sam", a Simeonu je bilo interesantno. Propratio je to kako treba i vikao je kada kandidati pevaju: „Ne, skloni se, mama, mama". Nisam baš sigurna da ću im puštati naredne emisije, ali videćemo. Strašno mi fale i baš jedva čekam da završim sa snimanjem da odem kući kod njih da ih izgrlim i izljubim, da se uspavamo zajedno, grlimo i mazimo. To su naši rituali na koje smo navikli i sada se to malo sve menja s obzirom na novi tempo, ali nadoknadićemo sve - zaključila je pevačica. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike