"Druže, šta je ovo?": Stajling Darka Lazića izazvao buru na društvenim mrežama (FOTO)

30.03.2024

11:34

1

Svi se pitaju da li je reč o ženskoj garderobi

"Druže, šta je ovo?": Stajling Darka Lazića izazvao buru na društvenim mrežama (FOTO)
Katarina i Darko Lazić - Copyright Intagram screenshot / darkolazicofficial

Darko Lazić već duže vreme uživa u ljubavi sa suprugom Katarinom koja često deli trenutke iz njihovog privatnog života. Ovog puta objavila je kako ju je suprug iznenadio večerom koju je priredio specijalno za nju.

Međutim, umesto rižota u tanjiru, pažnju je privukao Darkov kućni stajling, koji su mnogi okarakterisali kao ženski. Naime, on je na sebi nosi majicu sa cvetovima i uske pantalone, pa je to izazvalo brojne komentare.

 

"Druže šta je ovo, skini, molim te", "Sve i da je po kući, ovo je pakleno" "Ugušiću se od smeha", "Ipak je do kraja dostojanstveno izneo svoj stajling" "Može li neko da mi kaže da li su ovo ženske pantalonice i majica ili je ovo ipak muška odeća?!", "Možda je ovo novi trend, a da mi još ne znamo", "Je l' ja dobro vidim ili majica ima cvetove?", samo su neki od komentara na račun Lazićevog stajlinga po kući.

Podsetimo, majka Darka Lazića nedavno je podelila da se verila za svog izabranika Dragana Paunovića, a on se odmah oglasio za 24sedam.

- Darko je bio tu, kao i još neki takmičari Zvezda Granda. Naravno, sa Darkom sam u dobrim odnosima, on je divan dečko. Osim projekta na kojem sarađujemo, i privatno se družimo - rekao nam je Paunović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike