Stara fotografija Katarine i Darka Lazića koju dosad niste videli: Još tad su bili ludo zaljubljeni jedno u drugo! (FOTO)

29.01.2024

10:25

0

Znaju se i više od decenije

Stara fotografija Katarine i Darka Lazića koju dosad niste videli: Još tad su bili ludo zaljubljeni jedno u drugo! (FOTO)
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Supruga pevača Darka Lazića, Katarina, nema koga nije oduševila objavivši njihovu staru fotografiju iz perioda kad su se prvi put zabavljali. Par je protekle godine, naime, organizovao gala venčanje i tada - jedno drugom su izgovorili sudbonosno „da".

Pre nešto više od decenije, međutim, već su jednom bili par, ali tada svoju vezu nisu bili krunisali brakom.

Katarina i Darko Lazić, Instagram screenshot / katarinalazic_24
 

Upitana na društvenoj mreži Instagram koliko se njih dvoje poznaju, Kaća je kratko odgovorila:

- Petnaest godina - i to uz staru fotografiju na kojoj se oni ljube, iz vremena kada su kao značajno mlađi bili u romansi.

U međuvremenu, podsetimo, Lazić je bio u braku s Anom Sević, s kojom je dobio ćerku Lorenu. Nešto zatim, pak, bio je i nadomak braka - s Marinom Gagić, koja mu je rodila sina Alekseja.

Katarina je, takođe, doživela jednu veliku ljubav, ali joj ona nije i potrajala.

Sa Darkom nikada nije prekidala kontakt.

Katarina i Darko Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- ...Davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Zapravo se nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života - kazao je svojevremeno za jedne medije pevač, govoreći o njihovoj ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike