Pred Melinom i Harisom Džinovićem je ozbiljna drama: Razvod jeste podigao prašinu, ali to je tek početak!

07.04.2024

08:45

0

Ovo leto će bivšim supružnicima biti baš turbulentno

Pred Melinom i Harisom Džinovićem je ozbiljna drama: Razvod jeste podigao prašinu, ali to je tek početak!
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Melina i Haris Džinović nedavno su stavili tačku na svoj brak, što je i te kako uzburkalo javnost uzimajući u obzir da su mnogima bili jedan od primera dugovečne ljubavi. 

Pevač nije krio da mu nije bilo lako da prebrodi sve što se izdešavalo. Izdaja koju je doživeo, kako je sam objasnio, prilično ga je izmestila iz koloseka, ali je sada, „godinu i jače kasnije nov čovek". 

Međutim, u jeku raznih priča i o tome šta je tačno presudilo njihovoj ljubavi, kako će navodno teći podela imovine... Pojavila se informacija da je - drama oko razvoda u stvari samo početak. Pred Džinovićima je, naime, vrlo turbulentno leto. 

Haris Džinović, ATAImages/A. A.
 

- Ovde se radi o numerološkoj kombinaciji brojeva 786. Karmičko sudbinski odnos. To znači da su se njih dvoje spojili karmički, kako bi naučili da se brinu. U ovom slučaju brigu imaju kroz decu. Kao par nisu kompatibilni. Haris je čovek koji nosi jaku intuiciju i vrlo je intuitivan, koji pola stvari ne vidi ili ne želi da vidi. Tako je bilo i kroz ovaj brak. Puno priče i nejasnih stvari - počela je za 24sedam numerološkinja i astrološkinja Gordana Dragišić, pa je potom nastavila o Melini, te izrazila zabrinutost:

„Brine me period od juna..."

Melina i Haris Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kod Meline imamo ženu kojoj mozak radi 200 na sat. Žena koja je mogla da bude i vođa, verujem da je u ovom braku to i bila. Ono što mi sada slušamo je sve na 50/50 odsto. Mene lično brine period od juna, gde možemo očekivati veću dramu. Iskreno, to malo daje lošije aspekte, ali i njihov odnos. Melina ima lepe aspekte od leta 2023. za novu priču.  Novog partnera. Njen muškarac mora biti jak, stabilan, 9/1 daje uniformisanog čoveka (doktor, policajac, kapetan, sportista...) Ovo neko vreme može da traje, ali od oktobra, novembra, ona je sama. Kod Harisa će ovo biti dobra poslovna godina - zaključila je onda Gordana.

Melina Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike