Haris Džinović u jeku priča o razvodu od Meline priznao: Svaku noć popijem flašu vina!

03.04.2024

23:01

0

Pomenuo i decu

Haris Džinović u jeku priča o razvodu od Meline priznao: Svaku noć popijem flašu vina!
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Haris i Melina Džinović nedavno su se i formalno razveli posle više od 20 godina zajedničkog života. Iako su tokom braka u javnosti delovali kao skladan par, skandalima koji su se nedavno dogodili narušili su tu sliku.

Pevač se ne ustručava da ispriča brojne detalje iz njihovog života, a sada je priznao i da svakodnevno konzumira flašu vina. 

- Svaku noć popijem flašu vina, sigurno. Belo vino više, ali sam ljubitelj i francuskog crnog - istakao je na početku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

On se potom osvrnuo i na metode vaspitanja i šta mu je bilo bitno da usadi kod dece.

- Decu ne treba pritiskati, ne treba ih usmeravati na jednu aktivnost, drugu, sami bi trebalo da se pronađu. Deca znaju najbolje - rekao je Haris potom za "Prvu".

Podsetimo, prava drama se odigrala pre nekoliko večeri u njihovoj porodičnoj vili na Senjaku, kada je posle dužeg vremena došla Melina, a pevač potom pozvao policiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla "svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi" na šta sam joj ja rekao "ako sud kaže da je tvoja" - rekao je Haris i dodaje:

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi. Ponovio sam joj da je izgubila je državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, ponovo zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike