Veliko slavlje u kući Džinovića! Od Meline ni traga, ni glasa: Đina sve snimila! (FOTO)

06.04.2024

09:25

0

Ovo nisu mogli da propuste

Veliko slavlje u kući Džinovića! Od Meline ni traga, ni glasa: Đina sve snimila! (FOTO)
Haris Džinović - Copyright Printscreen „Nikad nije kasno"

U jeku priča o razvodu Meline i Harisa Džinovića naslednik poznatog para, Kan, proslavio je svoj 19. rođendan. Za ovu priliku bile su mu pripremljene dve torte, a sudeći još po snimku koji je na Instagramu objavila njegova sestra Đina, čini se da ni rođendanska pesmica nije izostala. 

Ležerno odeven Kan je oduvao svećice, a Đina mu je uz video poručila:

- Srećan rođendan mom bati. 

U kadru je bio samo on, bez poznatih roditelja. 

Podsetimo, osvrnuvši se na situaciju kroz koju sada prolazi, Haris Džinović nedavno je istakao da se oseća dobro i da su deca kod njega, dok se Melina iselila iz porodične kuće. 

- Oni su dobro. Znaju sve, možda čak i više od mene o nekim stvarima kojima se ja nisam bavio, a koje su njima do ušiju dopirale. Više su u gradu, više su u nekom kretanju, tako da verovatno znaju nešto, ja stvarno ne znam ništa - naglasio je u razgovoru za „Kurir", pa potom otkrio kako je savetovao sina Kana, koji je prema ondašnjim napisima zbog svega bio veoma ljut na svoju majku

- Svom sinu Kanu sam rekao: „Kane, ako izlaziš naveče i da upoznaš neku devojku, tu hleba nema. Devojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negde naveče sve su zauzete". Onda me on danas zove i kaže mi: „Taić, obišli smo šest, sedam baštenskih prostora, upoznali smo osam devojaka". Ja mu kažem: „Eto vidiš." Kaže on: „Jao kakav si ti lav" - prepričao je za medije pevač. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike