"Voleo sam je više od sebe"! Haris oseća bol i izdaju zbog razvoda: Zabila mi je nož u leđa

01.04.2024

19:47

0

Razne indicije o prevari nije želeo da proverava

"Voleo sam je više od sebe"! Haris oseća bol i izdaju zbog razvoda: Zabila mi je nož u leđa
Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Haris i Melina Džinović zvanično su stavili tačku na svoj brak, a pevač bez problema priča o tome kako se oseća.

Kako je priznao sada, prija mu što mu se prijatelji javljaju i što su uz njega, ali kaže da ga sad ništa ne može uzdrmati kao što je moglo pre godinu dana. Kako je dodao, emocija posle razvoda nije bila dobra prema njegovoj bivšoj ženi.

- Postojala je emocija, ali ta emocija nije bila baš dobra. Morao sam snagom uma da je sklonim negde u ćošak i da je dobro zavežem. Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano - rekao he Haris i dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris Džinović

- Da mi je neko nešto rekao vezano konkretno za neke prevare i tako dalje, to bih već čeprkao. Možda se to vešto skrivalo. Dao sam joj apsolutnu slobodu kretanja, poverenje 101 odsto, tako da sam bio siguran da ne bi ona to uradila. Međutim, eto, ima nekih indicija da jeste. Ne znam, nisam proverio ništa, ali ako celi grad bruji o tome, sigurno tu ima nešto.

Haris je priznao da nije imao želu da istražuje tračeve, ali i da bi bol bila velika čak i da je bivša supruga otvoreno pričala sa njim.

- Svejedno je, mislim i da je rekla, bol bi bila identična kao i ova. Ne volim prevare, ne volim jednu najgoru reč koja postoji, a ja sam je doživeo u ovom slučaju, to je izdaja. Sve sam dao ovoj porodici kao i njoj. Živeo sam život porodičnog, mirnog čoveka, domaćina. Ali dobro, nema veze, preživećemo izdaju - kaže Haris u emisiji "Scena" i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

- Voleo sam je najviše na svetu naravno, više od sebe sam je voleo. Taj nož u leđa kada dođe onda ima neverovatnu težinu. Ne bi mi bilo okej da mi dođe neko iz čista mira i kaže, znaš šta, više ne mogu ili neću, našla sam drugog frajera i tako dalje, da ja kažem, hajde sve je u redu. Ne može biti sve u redu kada je uloženo tu deset, petnaest, dvadeset godina. Gradite nešto u životu i onda srušite, a to je naš specijalitet jugoslovenskog mentaliteta.

Deci nije lako

Haris je ispričao i kako Kan i Đina gledaju na razvod roditelja.

- Pa dobro, nije ni njima lako da gledaju to i proživljavaju. Nekako su se saživeli sa tim, ipak oni imaju neke svoje mladalačke živote, pa izlete u grad pa ovaj sa devojkom, ona sa momkom. Shvatili su i prihvatili to da je tako i šta živimo sad, evo ovde nas troje - rekao je i dodao:

- Ne pričamo mnogo, ali ponekad popričamo. Ne bih uopšte čačkao po tome, gotovo je, mene više ništa ne zanima, ni razlozi, ni bilo šta. Znam da razloga nije bilo nikakvog da se brak rasturi. Nisam imao planove, druge kombinacije, nisam imao ništa u budućnosti po pitanju razbijanja braka. Deca i jesu provodnici informacija, ili saznanja, ili nečeg trećeg, ali kako bih vam rekao, mene više to ne zanima. Gotovo kraj i nema više. Da li su deca ljuta ili ne, šta znam, ne bih da čačkam po njima. Njima je žao sigurno što porodica nije ostala na okupu. I oni će u dogledno vreme da odu svojim putem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike