„Ono što te ne ubije, to te ojača!" Džinović posle razvoda otvoren za novu ljubav: Meni žena kad se dopadne, ja sam uporan!

04.04.2024

10:05

0

Na njega poseban utisak ostavljaju lepe i pametne dame kojih, po njegovom mišljenju, nema mnogo

„Ono što te ne ubije, to te ojača!" Džinović posle razvoda otvoren za novu ljubav: Meni žena kad se dopadne, ja sam uporan!
Haris Džinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Haris Džinović nedavno se razveo od dugogodišnje supruge Meline i sada je, u 73. godini života, ponovo otvoren i za ljubav. Gostujući u jednoj emisiji svakako je priznao da mu rastanak nije pao lako, a potom je otkrio kakve to dame ostavljaju poseban utisak na njega.

„Sve se, srećom, brzo završilo!"

Melina i Haris Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Sada sam slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše. Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav. Svi ljudi bi trebalo da imaju stav - kazao je, pa dodao:

- Evo, vedar sam, nasmejan, ja sam odlično. Ovo me je poremetilo za posao... Završilo se, srećom, sve brzo. Nije lako ovo prebroditi. Rasturila se porodica. Godinu dana, možda i jače, sam novi čovek. Ono što te ne ubije, ono te ojača - istakao je u „Exkluziv night-u", u okviru kog je objasnio i kako je veliki ljubitelj vina, te da za noć sad popije i po čitavu flašu.

Zatim, ponovo se osvrnuo na propali brak.

„Bila je ljubomorna kao pas!"

Melina Džinović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kad mi se žena dopadne ja sam uporan. Šta me briga koliko ima godina, koliko je mlađa... Bilo nam je dobro. Izrodili smo decu i nastavili dalje. Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to, e, sad, koliko je to bilo namešteno, koliko se folirala, ne znam, ali je izgledalo iskreno - rekao je Haris, koji nije posebno srećan zbog toga što se mnogi raspituju o „nečemu što nikako ne bi trebalo da ih zanima".

- Ko je bolji roditelj? Ne nih pričao sad to. Jasno je... Deca su sa mnom, ona se odselila. Ne znam zašto je to uradila. Šta ljude briga kako je prolazim kroz ovo... To treba da bude u četiri zida. Ne dam da se čačka u moju privatnost - zaključio je on u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike