Natalne karte naših zvezda otkrivaju ko će dobiti sina u 2024, ko ćerku, a jednoj će biti baš turbulentno! Evo i da li se JK razvodi

02.01.2024

08:45

0

Nova godina, ako ništa drugo, neće im biti nimalo dosadna

Natalne karte naših zvezda otkrivaju ko će dobiti sina u 2024, ko ćerku, a jednoj će biti baš turbulentno! Evo i da li se JK razvodi
Anastasija i Ceca Ražnatović, Tanja Savić, Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Pixabay

Godina 2024. za pojedine poznate ličnosti biće ona u kojoj će im se dogoditi promene na koje možda i nisu računali. Iz najveće sreće, upadaće u jednako intenzivne stresove, pa i ponore na privatnom planu, objasnila nam je numerološkinja i astrološkinja Gordana Dragišić, koju je ekipa 24sedam kontaktirala ne bi li saznala - kako će zvezde biti naklonjene zvezdama poput Tanje Savić, Jelene Karleuše, Aleksandre Prijović, Anastasije i Cece Ražnatović u narednom periodu.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, ATAImages/ A.A.
 

- Jelena ima svog anđela čuvara. Ma koliko god je lomili, ne mogu joj ništa. Iskreno, ona krije svoje emocije i samo bliski ljudi znaju koliko je ona nežna i ranjiva. Dominacijom broja sedam; Karleuša krije, pa odaje sliku ledene dive - počela je Goca i zatim dodala da će JK 2024. godina, za razliku od prethodne, biti daleko manje turbulentna.

„Sledi joj godina razvoda!"

- Godina 2023. je bila dosta turbuletna, ali zato 2024. je dobra godina (za nju). Godina kada će na ljubav staviti tačku, a dati šansu novoj sebi. Moguće da će se neko nov desiti do kraja 2024. Tokom nove godine ne vidim da će se papirološki razvesti. Čak se i ne preporučuje. Tek 2025. bi mogla biti godina razvoda - vidi astrološkinja.

- Jelena je hrabra žena koja teži skladu. Očekujem da će se to desiti tokom druge polovine 2024. godine - zaključila je ona, po pitanju ove pevačice.

Tanji Savić, s druge strane, možda se vrate stresovi vezani za bivšeg supruga Dušana Jovančevića.

Tanja Savić

Tanja Savić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Tanja je po prirodi žena koja je vesela, ali isto tako i emotivna.

Dominacija njene marsovske energije krije njenu toplu i nežnu dušu. Godinu za nama verovatno će pamtiti po druženju sa publikom, novim prijateljima, saradnicima, a i emotivnom partneru. Nova godina, međutim, biće ona u kojoj će Tanja doneti neke bitne odluke - istakla je naša sagovornica, pa nastavila:

„Samo tiho..."

- Odluke mogu biti vezane za posao i karijeru. U 2024. će imati puno posla, ali i stresa. Ovo je godina koja je može vratiti na neke stare priče. To bi moglo biti vezano za muža. Ali sve će se rešiti, pozitivno. Što se tiče ljubavi (aktuelne), najbolje tihovati, kako ne bi došlo do razlaza.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović, ATAImages/Milan Maričić
 

- Njen datum rođenja je 25. maj. Tu se prepliće energija brojeva sedam i  pet. Uran i Mars, pa sve to daje jedan Jupiter, što govori da je reč o jednoj sjajnoj devojci i tome da negde donosi sreću drugim ljudima. Međutim, ona ima moć šestog čula, jake intuicije. Njome treba da se vodi tokom života - tvrdi Goca, pa dodaje:

„Sin stiže do kraja godine!"

- Ova godina je za nju godina vraćanja na staro. Mislim na 2024. Moguće je da će se vratiti sceni ili će da osnuje porodicu. Godina četvorke ili Saturna je godina učenja, mučenja, ali i sazrevanja. Moj savat za nju je - porodica i potomstvo, jer je moguće da će do kraja 2024. doneti jednog dečaka na svet.

Njena majka Ceca Ražnatović, pak, tokom 2023. na pojedine stvari stavila je i tačku.

Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ceca je rođena 14. juna 1973, što znači da je završila jedan ciklus od devet godina. I na neke stvari je stavila tačku, pa krenula dalje! Godina 2024. za nju je godina novih početaka i uspeha. Očekujem velike promene i uspeh - ističe, pa zatim vidi:

„Nova ljubav?"

- Moguće da ćemo tokom 2024. slušati nove pesme, jer godina Sunca je godina nečeg potpuno novog. Moguće i da Ceca uvesti novi pravac muzike. Ovo je godina kada će puno da radi i na svom fizičkom izgledu. Nova kosa, boja, dužina ili imidž, a negde sam kraj 2024. može joj doneti i novu ljubav.

Takođe, ni za Priju nema stajanja.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović, ATAImages/M. M.
 

- Datum njenog rođenja je 22. septembar. Dominacija jedne četvorke koja u numerologiji predstavlja jaku i stabilnu mladu ženu. Uvek će biti borac, što je pokazivala još od „Zvezda Granda". Tokom ispraćene godine, bila je u stvari u godini numerološke dvojke, što predstavlja godinu od Boga. Sve ono što smo zaslužili proteklih devet godina, sada nas Bog nagrađuje. Tako da me lično i ne čudi njen uspeh - objasnila je ova astrološkinja, pa istakla kako u 2024. očekuje i još veći uspeh Prijovićeve.

„Stiže devojčica u porodicu Živojinović!"

- To bi bila godina uspeha i van naših granica i regiona. Naročito period do maja. Ona, takođe, ulazi i u godinu velike sreće. Od jula 2024. ima velike šanse i za drugo dete. Po njenim aspektima, stoji devojčica. Odlična godina i za nove pesme. Ovo je godina kada će nas Aleksandra čašćavati sopstvenom srećom i uspehom - zaključuje Gordana Dragišić za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike