Sličnosti i razlike razvoda Dragane i Harisa: Muče istu muku zbog jedne stvari, a nije samo imovina!

02.04.2024

08:30

0

Autor: 24sedam

Njihove porodice prolaze kroz težak period

Sličnosti i razlike razvoda Dragane i Harisa: Muče istu muku zbog jedne stvari, a nije samo imovina!
Dragana Mirković i Toni Bijelić, Melina i Haris Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Dva razvoda na estradi veoma su iznenadila javnost u poslednje vreme, a ukoliko se potraže sličnosti i razlike, može se zaključiti da se u kući Dragane Mirković i Harisa Džinovića dešava trenutno gotovo ista situacija.

Oba braka u javnosti su izgledala skladno, jedni o drugima su govorili najlepše, međusobno su delovali voljeno, te darovali jedni druge, dok su oba pevača u stvari već dugo rastavljena od svojih supružnika. Najpre je Haris otkrio da sa Melinom ne živi već više od godinu dana, a Dragana je u svom saopštenju navela da Toni i ona nisu pod istim krovom čak tri godine.

I Džinović i Mirkovićeva su ti koji su povređeni ili kako Haris kaže - izdani. Bar kako navode mediji, s obzirom na to da je Bijelić demantovao da ima drugu ženu, dok se Melina još nije oglasila o rastanku od supruga ni kad je postalo zvanično.

Foto: Goran Jovanović
Dragana i Toni sa decom

U skoro svakom braku, manje-više, jasno je da je uvek neko povređen. Međutim, Džinović je posle brakorazvodne parnice otkrio da i njegov sin Kan (19) ne razgovara sa majkom.

- Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju... Nikad ne bih oprostio prevaru, to je izdaja. Ne znam sa kim me je varala, šuška se po gradu, ne pada mi na pamet da proveravam - izjavi je najpre, a onda priznao da porodični problemi imaju veću dimenziju:

- Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka - poručio je, između ostalog, pevač.

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris i Melina Džinović

Na društvenim mrežama mnogi su zamerili Harisu način na koji govori o bivšoj supruzi, a pre svega majci svoje dece, dok kod Mirkovićeve nije tako transparentna situacija. Najslabija tačka tokom razvoda, međutim, svakako su deca, pa patnja koju nosi sa sobom ni njihova deca nisu ostala imuna. Ako je suditi prema Instagramu, gde se najbliži uvek međusobno prate, to nije više slučaj sa naslednikom Mirkovićeve. Na listi "prijatelja" na Instagramu, među pratiocima mu više nije otac Toni, te nije jasno da li je to jer je stao na stranu majke.

ATAImages/ A.A.
Haris Džinović izlazi iz suda posle razvoda

Reklo bi se da su ženska deca poznatih pevača malo tolerantija u čitavom ovom procesu, pa se Draganina ćerka Manuela tako nedavno fotografisala u više navrata sa ocem, dok je Đina  prihvatila Melininu čestitku za rođendan na Instagramu. S druge strane, dok se nije saznalo za raspad braka Mirkovićeve, Marko je došao sa sestrom i ocem na njen koncert, gde su zajedno pozirali fotoreporterima.

ATAImages/Antonio Ahel
Harisa Džinovića sin Kan dovozi na suđenje

 

Ono što oba propala braka nose sa sobom, jeste i imovinska podela, a s obzirom na to da i Džinović, a naročito Mirkovićeva, imaju bogatstvo, oboje će na sudu morati da prođu taj proces. 

Takođe, Kan i Marko nastavili su da pružaju podršku svojim roditeljima, pa je tako Harisa naslednik dovezao na suđenje, dok će Draganinu karijeru navodno odsad da vodi njen sin.

ATAImages/ A.A.
Marko i Toni Bijelić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike