Na rođenju ćerke Dragane Mirković pevala njena poznata koleginica: "Nisam verovala da može doći do njihovog razvoda" (FOTO)

01.04.2024

12:27

0

I sama je prošla kroz razvod, pa je imala savet za pevačicu

Na rođenju ćerke Dragane Mirković pevala njena poznata koleginica: "Nisam verovala da može doći do njihovog razvoda" (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Mirković trenutno prolazi kroz veoma težak period nakon što je nedavno saopštila da se posle skoro 25 godina braka razvodi od supruga Tonija Bijelića.

Naime, njih dvoje već godinama ne žive zajedno, a pevačici su u ovom trenutku najveća podrška ćerka Manuela i sin Marko. Njena naslednica uskoro puni 22 godine, a sada se oglasila i Ivana Šašić koja je tada pevala na slavlju u Beču povodom Manuelinog rođenja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Mirković

- Tako je! Pevala sam slavlje kada se Draganina ćerka Manuela rodila. Bilo je to pre 22 godine. Eto, godine prolaze i verujem da niko, pa ni ja, nije verovao da do njhovog razvoda može doći. No, to je naše mišljenje i opet ko zna koji put se dešava ono da niko ne zna kako ko živi u svoja četiri zida. Izašla sam i sama iz prividno dobrog braka. Dragana je divna žena, jedno dobro biće na ovoj planeti - priča Ivana.

ATAImages/ M.M.
Ivana Šašić

Šašićeva je koleginici poručila da snagu nađe u poslu, te da će je to ispuniti srećom.

- Neka je ona meni zdrava, srećna i uvek onako nasmejana sa svojom decom. Sve ostalo što se dešava je život. Težak je ovo period za nju, ali nema razloga za žaljenje. Vratila se na scenu i posao na najlepši način. To joj daje dodatnu snagu i sreću, a ja joj želim sve najlepše - poručila je Šašićeva za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike