"Sina sam savetovao da devojke ne nalazi uveče, od toga hleba nema"! Haris posle razvoda o deci: Oni znaju više od mene

30.03.2024

15:11

2

Pevač je otkrio i kako sada provodi dane

"Sina sam savetovao da devojke ne nalazi uveče, od toga hleba nema"! Haris posle razvoda o deci: Oni znaju više od mene
Haris Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Haris i Melina Džinović su od pre nekoliko dana i zvanično razvedeni, a sada se pevač osvrnuo na celu situaciju kroz koju prolazi.

Kako je istakao, oseća se dobro posle svega, a nije mogao da ne pomene i decu.

- Imam običaj da kažem da se osećam kao Kineski zid, kao kamen! - rekao je Haris, pa nastavio o deci:

ATAImages/ Antonio Ahel
Haris Džinović

- Oni su dobro. Znaju sve, možda čak i više od mene o nekim stvarima kojima se ja nisam bavio, a koje su njima do ušiju dopirale. Više su u gradu, više su u kretanju nekom, tako da verovatno znaju nešto. Ja stvarno ne znam ništa.

On je otkrio i šta je savetovao sina Kana. 

- Ja sam svom sinu Kanu rekao: Kane, ako izlaziš naveče i da upoznaš neku devojku, tu hleba nema. Devojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negde naveče sve su zauzete. Onda me on danas zove i kaže mi: Taić, obišli smo šest-sedam baštenskih prostora, upoznali smo osam devojaka. Ja mu kažem: "Eto vidiš." Kaže on: "Jao kakav si ti lav" - priča Haris za Kurir i otkriva kako on sada provodi vreme:

ATAImages/ A.A.
Haris Džinović i Melina

- Ja dugo spavam. Do kasno radim kad sam na koncertima. Nemam nekih obaveza i taj luksuz mogu sebi dozvoliti. Da odspavam duže, ne baš da prespavam dan, ali skoro da se tako desi. Odem na tenis, odigram tenis ili sedim s prijateljima u teniskom klubu. Ja u stvari nigde i ne izlazim ako se ne ukaže neka prilika koja se mora baš ispoštovati.

Jači sam nego pre

Haris je siguran da je sada jači nego pre, a istakao je i da sigurno ne bi došlo do kraha braka da se on pitao.

- Ono što te ne ubije to te ojača. Nije moglo da me ubije, ali moglo je da mi savije kičmu. Ja mislim da sam jači. To mi čak pričaju i neki moji prijatelji ne samo nakon ovog razvoda nego u poslednjih godinu dana. Mislim na one koji su pobliže bili upoznati sa situacijom u kući. Kažu da sam potpuno drugačiji u pozitivnom smislu. Sticajem okolnosti sam sam i osećam se čvršće i jače. Da li je to bolje ili gore ne znam, vreme će pokazati - rekao je Haris, koji je siguran da do kraha braka ne bi došlo da se on pitao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

- Ne bih to radio iz prostog razloga što je porodica svetinja koja se gradi od nulte pozicije. Dovedeš je na 20 godina i onda to razbiješ kao jaje. Tako da, ako se malo okreneš, kažeš glup si ko... Što to radiš? To treba raditi nakon godinu dana ili dve, ako ljudi vide da nisu jedno za drugo. Neka to naprave za godinu, dve, tri, a ne za 20-30 godina, ko što ima slučajeva. Evo ovaj moj slučaj je jedan kada se razbija posle 20 godina, a ima slučajeva kada se to dešava i posle 30.

Nećemo se sretati

Haris je priznao da je čuo da njegova bivša supruga nije bila u Beogradu kada je trebalo da se sretnu na ročištu, ali je otkrio i šta bi joj rekao da ju je sreo.

- Dobar dan, kako si i to bi bilo sve. Ono što nalaže kultura - priznao je Haris, ali je naveo da će se truditi da do njihovog susreta ne dođe:

- Nema više sretanja, to je kraj. Da ima smisla za sretanje, zašto bi onda uopšte odlazila? Ja ću to da izbegnem. Ako se slučajno sretnemo, mogu i ja, a može i ona da okrene glavu. Nećemo se sretati, to može da bude jedino mimoilaženje. Ja sam striktan, mene kad neko napusti, nema više razloga da me sreće, niti ja imam želju da sretnem tu osobu. Bilo da je to supruga, prijatelj, ko god. Ne dovodim sebe u iskušenja, nastojaću u potpunosti to da izbegavam - istakao je on, pa otkrio da li misli da će u nekoj daljoj budućnosti nastaviti kontakt, makar zbog dece.

ATAImages/ Antonio Ahel
Melina i Haris Džinović

- Ne verujem, deca su velika. Đina je napunila 20, Kan uskoro puni 19, veliki su, sve znaju - iskreno je priznao pevač.

Haris je, inače, otkrio i da je Melinin i njegov sin veoma ljut na majku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike