Kućna pomoćnica Dragane i Tonija otkrila sve o njihovom odnosu: Evo šta se dešavalo pre razvoda!

28.03.2024

10:24

1

Njihova posluga govori s poštovanjem o bivšem paru

Kućna pomoćnica Dragane i Tonija otkrila sve o njihovom odnosu: Evo šta se dešavalo pre razvoda!
Toni Bijelić i Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ M.M.

Dragana Mirković i Toni Bijelić su u procesu razvoda, a ranije je njihova posluga otkrila šta se dešavalo u njihovom domu i kakav su odnos imali.

Da ništa nije slutilo na razlaz, već da je cvetala ljubav, otkrila je žena koja je radila kod njih. 

- Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom. Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutom i doda neku salatu. Tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok - priznala je ona i istakla da ih nikada nije čula da se svađaju.

- Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih - tvrdila je za Alo žena koja je radila u dvorcu. 

Ni sam Toni nije pokazivao tada da u svom životu ima nekog drugog, što Dragana nije potvrdila kao razlog razvoda.

- Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa "Mico moja lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu". Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom. Dragana se jedino unervozi kada ide van kuće jer je ona porodičan tip, živi za kuću i muža, naravno i za decu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, a ni Toni. Zaista su divni ljudi - oispričala je ranije kućna pomoćnica.

Podsetimo, Dragana je pre tri dana saopštila da već tri godine ne živi sa suprugom, kao i da je predala zahtev za razvod braka posle 24 godine ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike