"Dato nam je sve, a mi se uhvatimo za najgore": Snežana Đurišić prokomentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija Bjelića

28.03.2024

21:14

0

Pevačica se nada da će njena koleginica uspeti da skupi dovoljno snage

"Dato nam je sve, a mi se uhvatimo za najgore": Snežana Đurišić prokomentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija Bjelića
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/A. A.

Snežana Đurišić izbegava da komentariše dešavanja u životima njenih kolega, te je i sada nerado pričala o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Pevačica je objasnila kojom životnom devizom se vodi, te dodala da joj je Dragana draga koleginica, pa se nada da će imati snage da prebrodi ovu životnu krizu.

ATAImages/M. M.
Dragana Mirković

- Jako je volim, da. Ne bih ja komentarisala tuđi privatan život, a mogu reći samo da je moja deviza, da je uvek bolji dobar razvod, nego loš brak - rekla je ona i dodala:

- Ona najbolje zna i njen suprug, šta i kako i zašto... Neka to njima. Da je lako, verovatno nije lako zato što su dugi niz godina, ali dobro, to je sve privatan život. Želim im oboma puno sreće i snage - rekla je kratko za Snežana za "Grand".

ATAImages/Antonio Ahel
Snežana Đurišić

Ovim povodom se oglasila i Jelena Karleuša, čija je izjava na Instagramu izazvala burne reakcije, a kojom je objasnila da je razočarana u muškarce i dodala da se mnogo toga promenilo u muško-ženskim odnosima.

- Slažem se, sve se promenilo. Malo sam tužna zbog svega ovoga, što nam je dato sve, data nam je uvek neka najbolja moguća opcija, a mi se uhvatimo za najgore - rekla je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike