Snežana Đurišić van sebe posle lažne vesti o Vanjinoj smrti: Ovo je odvratno, neoprostivo i sve ću prijaviti nadležnima! (FOTO)

28.03.2024

14:20

0

Zabrinuti prijatelji i članovi porodice ne prestaju da je zovu...

Snežana Đurišić van sebe posle lažne vesti o Vanjinoj smrti: Ovo je odvratno, neoprostivo i sve ću prijaviti nadležnima! (FOTO)
Snežana Đurišić i Vanja Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ubrzo nakon što se na društvenim mrežama pojavila tvrdnja da je pratner Snežane Đurišić preminuo, te da je ona za to, navodno, saznala dok je nastupala, uznemirena pevačica se oglasila pa je u svom saopštenju poručila da će o svemu obavestiti Odeljenje za visokotehnološki kriminal.

Snežana je istakla kako ne želi ni da zamisli šta bi bilo da je i majka Vanje Miloševića pročitala lažnu vest, te kako bi to uticalo na njeno zdravstveno stanje.

Snežana Đurišić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje. Ovakvo ogavna delovanja na internetu zarad par klikova, da bi se zaradilo na laganju o nečijoj smrti je toliko odvratno i neoprostivo da ću prijaviti ovaj slučaj Odeljenju za visokotehnološki kriminal u nadi da ćе, ko god stoji iza ove zle namere, biti zaustavljen i priveden pravdi - oštra je bila ona, ali se nije tu i zaustavljala.

Snežana Đurišić, Instagram screenshot / snezana.djurisic_
 

Sve ju je, očito, veoma potreslo.

- Nedopustivo je da se ovo dešava bez ikakvog razmišljanja kako ćе to uticati na lјude i njihove porodice i prijatelje. Živimo u vremenu kada se sve moze montirati, fabrikovati po sopstvenoj volji i kada osetite posledice toga na svojoj koži malo je reći da je to uznemirilo i Vanju i mene i naše porodice i najmilije. Ovim putem želim da demantujem sve napisano i poručim bilo kome ko stoji iza ovoga da, ako se ne plaše ovozemaljske pravde, Boga treba da se plaše - zaključila je Snežana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike