Sve o navodnoj ljubavnici princa Vilijama! Voditelj podgrejao glasine o kraljevskoj prevari: Ne pada jabuka daleko od stabla!

26.03.2024

07:36

0

Mnogi za nju nisu ni čuli dok internet nije preplavilo pitanje „gde je Kejt?"

Sve o navodnoj ljubavnici princa Vilijama! Voditelj podgrejao glasine o kraljevskoj prevari: Ne pada jabuka daleko od stabla!
Princ Vilijam, Kejt Midlton i Sara Rouz Hanburi - Copyright Profimedia

Ketrin, princeza od Velsa, nedavno je otkrila javnosti da joj je dijagnostikovan rak, te da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji. Iako tek u ranoj fazi lečenja, supruga princa Vilijama tvrdi da se oseća dobro i da je svakim danom sve jača.

S druge strane, sve su jače spekulacije koje kruže o njoj, njenom zdravstvenom stanju, pa i bračnom statusu. Voditelj Endi Koen je, ni manje ni više, skoro u svom podkastu „Daddy diaries" prokomentarisao da jabuka ne pada daleko od stabla, aludirajući na to što je kralj Čarls III, Vilijamov otac, svojevremeno prevario sada pokojnu Dajanu, njegovu majku. Ovime je samo podgrejao priču koja već godinama intrigira pojedince.

Kralj Čarls III, Profimedia
 

Međutim, dosta je onih kojima je ime „sporne markize od Čamlija" promaklo sve dok internet nije preplavilo pitanje:

- Gde je Kejt?

Otad, mnogi su u šoku, jer im nije jasno „kako može Midltonovoj tako nešto da priredi".

Ko je Sara Rouz Čamli?

Rođena kao Sara Rouz Hanburi 15. marta 1984. godine, ćerka je modne dizajnerke Eme Hanburi, nekada Longman, i veb-dizajnera Timotija Hanburija. Ima mlađu sestru Marinu, koja je poznata kao treća izabranica Edvarda Lambtona (sedmog grofa od Durama).

Sara Rouz Hanburi, Profimedia
 

Rouz je od rođenja povezana s kraljevskom porodicom - njena baka po majci, ledi Elizabet Lambart, drugarica je iz detinjstva pokojne kraljice, prenosi tamošnja štampa. Štaviše, kad se udavala za princa Filipa, bila joj je jedna od deveruša.

Elizabeta II, Profimedia
 

Hanburijeva, međutim, umnogome vodi život kao da nikakve veze nema s Mauntbatenovima. Iškolovana je, bavila se manekenkstvom (u okviru iste agencije kao Kejt Mos), a kratko je bila i politička saradnica. U junu 2009. ona i Dejvid Čamli su se venčali (sedmi markiz od Čamlija), dve godine pošto su obelodanili da su vereni. Dobili su potom troje dece - blizance Aleksandra Hjua i Olivera Timotija i naslednicu Iris Marinu.

Da se ispostavi da su glasine o njoj i Vilijamu tačne, to bi bio nezapamćen skandal. Jednom je sve sama oštro negirala, a poslednji put, sa namerom da zaustavi šuškanja, ona je komičaru Stivenu Kolbertu poslala opomenu pred tužbu kada se na televiziji „samo šalio na njen i račun princa". Trenutno, u jeku novih priča, Rouz je ponovo insistirala na tome da su to sve neistine.

„Nemojte to da zaboravite..."

Pitanje je sada hoće li učiniti isto i u Koenovom slučaju, zbog onoga sa čime je on istupio javno.

- Ne zaboravite da je Vilijam raskinuo s Kejt posle nekoliko godina veze, pa živeo prilično slobodno. Tek posle joj se vratio - kazao je bio voditelj emisije „Watch what happens live" malo pre nego što je Kejt „pronađena".

Endi Koen, Profimedia
 

Pravni predstavnici Sare Rouz non-stop napominju da su sva šuškanja lažna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike