Svi su pričali da je princ Hari naslednik princeze Dajane, ali ovaj snimak pokazuje drugačije: Njih dve imaju isti pogled! (ANKETA)

12.02.2024

20:50

0

Mnogi to do sada nisu ni primetili

Svi su pričali da je princ Hari naslednik princeze Dajane, ali ovaj snimak pokazuje drugačije: Njih dve imaju isti pogled! (ANKETA)
Princeza Dajana - Copyright Profimedia

O životu princeze Dajane zna se puno, pratio se svaki njen korak, pogotovo kada se razvela od sada kralja Čarlsa, i napustila kraljevsku porodicu. 

Kako je njen sin Hari uradio nešto slično, odnosno rešio da se povuče sa kraljevskih dužnosti, mnogi su govorili da je on naslednik svoje majke, što po delima, što po karakteru i ponašanju.

Profimedia
Princeza Dajana

Međutim, jedan snimak pokazuje nešto potpuno drugačije. Naime, na društvenim mrežama se deli kratak klip, na kom vidimo princezu Dajanu i njen čuveni pogled ispod obrva, dok glavu drži nakrivo. 

U montaži su stavljeni i klipovi princeze Šarlot, ćerke princa Vilijama i princeze Kejt, koja ima isti stav kao njena baka. 

Mlada princeza, koja je treća u redu za britanski presto, mnoge podseća na svoju pokojnu baku, iako i ne liči previše na nju, ali oči i pogled su im definitivno isti. 

Da li se slažete da je ipak ona Dajanina naslednica?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike